U-15 selectie wint met 4-0 van St. Kitts

De U-15 voetbalselectie van Suriname heeft de laatste groepswedstrijd met 4-0 gewonnen van St.Kitts & Nevis, na een 2–0 ruststand. Feran...

De U-15 voetbalselectie van Suriname heeft de laatste groepswedstrijd met 4-0 gewonnen van St.Kitts & Nevis, na een 2–0 ruststand. Ferando Hoepel scoorde maar liefst 3 doelpunten, terwijl Geraldo Reumel een doelpunt voor zijn rekening nam. Door deze overwinning is natio winnaar geworden van groep F. Op zaterdag 19 augustus komt de selectie weer in actie tegen de groepswinnaar E.

Voor deze editie van de Concacaf U-15 kampioenschappen is er een bijzondere ontwikkeling gaande. Zo heeft de Concacaf besloten om met een promotie/degradatie systeem te gaan werken dat mogelijk bij de volgende editie zal ingaan. De 40 lidlanden die zich hebben opgegeven voor deelname zijn nu verdeeld in drie divisies. Er komt dus geen overal kampioen dan slechts divisie kampioenen.

Er zijn 10 poules. 2 poules van elk 4 landen zitten in de eerste divisie. Suriname zit in de tweede divisie met 15 andere landen, verdeeld over 4 poules. In de derde divisie zitten 16 landen met uitzondering van Belize, dat niet is verschenen, verdeeld over 4 poules.

De ranking voor deze 2017 editie is naar overall standings, prestaties van de landen over het afgelopen jaar. Eerder won Suriname van Guyana en St.Lucia in Poule F. Slechts de groepskampioen strijden voor het kampioenschap in hun respectieve divisies. Dit betekent dat Suriname niet zal uitkomen tegen enkele hoog gerangschikte landen van de Concacaf zone.

COMMENTS

BLOGGER: 14
 1. Natio Fans. Oenasur is niet de eigenaar van deze site. De reden waarom ik vaak opmerkingen plaats, is omdat ik een vurige fan ben van de Surinaamse voetballer. Die liefde is groter dan fan zijn van Real, Barca, Ajax of Feijenoord. Het behaalde resultaat van de U-15 is desondanks dat men de Surinaamse trainers niet ziet zitten, toch wel hun verdienste. Zij laten zien dat zij ook zijn gegroeid, ondanks het tekort aan financiën. Ook wil ik bedanken Dean Gorre, die ons heeft geleerd om meer inzet te tonen. Misschien keert deze brada terug op het Surinaamse voetbalnest om ons te leiden naar 2022. SU het is nu jullie time-stream. Veel geluk en voetbalwijsheid toegewenst aan de U-15 in 2019 in de First Division van de Concacaf. SU FOR-EVER.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bakra taki, : Ere wie ere toekomt !!

  Narah.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dean Goree heeft nooit een hoge pet gehad van de Surinaamse voetballers; Toen Rozenblad de goal maakte en Trinidad opzij schoof, schrok hij zich een hoedje.
  Narah.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Brada Narah. Op die bewuste januari-avond gaf niemand uit de voetbalwereld, nog de lotto klanten en gokbazen, Natio een kans. Het was de strijd van amateurs tegen professionals. Ergens lacht iemand, die toch op Natio had gegokt. Waarom ik Dean Gorre heb genoemd, is dat hij toch kans heeft gezien een collectief te maken van Natio in 2015. Ik herinner mij de woorden van de SVB voorzitter die enkele spelers had gezien die hun tranen de vrije loop lieten, na de uitschakeling voor 2018. De TD van SVB maakte eens een opmerking:"Wat je erin investeert, dat krijg je eruit". Gezien de recente ontwikkelingen bij de jongeren, moeten we aan de bak om een stevige basis te leggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er is flut ingelegd. Want wij hadden met ogen dicht de "amateurs" van Nicaragua moeten pakken. Net zoals wij dat in een later stadium, Guadeloup hebben gedaan. Men zat te wachten op prof mati's uit Holland; Er was zeker geen geloof.
  Maar we kijken uit naar het vervolg U-17 Tournament! Hopelijk zit daar een selectie uit Conmebol!
  Groet, Narah.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kom op, kom samen met Guyana bij de Conmebol. Hij zal niet meer in CONCACAF en CFU zijn. Zijn welkom

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Natio Fans. Dit is een artikel die 2 jaar geleden is geschreven. Een kijk op Suriname.

  Het Verlies Van Zuid-Amerika: 'De Nederlandse Toppers Uit Suriname (deel 1)

  Lalo Diniz
  http://www.pasionlibertadores.com/fanaticos/La-Sudamerica-PERDIDA---parte-I-20150418-0037.html / 20 april 2015

  Veel van de beste spelers van Nederland in de afgelopen 25 jaar, zijn afkomstig uit een klein land, dat gelegen is op de noordkust van Zuid-Amerika, genoemd Suriname. Hier het eerste deel van dit verhaal. Ik zal u een lijst presenteren met namen van Zuid-Amerikaanse spelers die hebben bijgedragen en nog steeds een bijdrage leveren aan de opbouw van 'Oranje' in Nederland in de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw en in deze eeuw.
  Ze zijn spelers die, al dan niet geboren in Suriname, maar wel met het echte 'Zuid-Amerikaans” bloed in hun aderen hebben, hetzij dat beide ouders, of een vader of moeder uit Suriname afkomstig zijn. Al dan niet gespeeld voor 'Oranje', ze zijn belangrijk voor de geschiedenis van Ajax, PSV en Feyenoord, de grote drie Nederlandse en andere kleine clubs, maar belangrijk voor de totale Eredivisie en Eerste Divisie van het land in Noord- Europa. Had Suriname de Copa America in de jaren tachtig of negentig met deze atleten gespeeld, dan was het best mogelijk geweest dat zij de cup in hun handen zouden hebben gehad, door Brazilië, Argentinië, Uruguay of Colombia te verslaan. Dat is natuurlijk, indien Suriname lid was van CONMEBOL en niet van CFU en CONCACAF, een naam die overigens weinigen begrijpen wat het betekent. Uiteraard zijn dingen niet zo eenvoudig of ongecompliceerd: in Paramaribo zijn er geen stevige bouwfundamenten zoals in Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam, en waarom het Nederland wel is gelukt, om te bouwen met een Gullit, Rijkaard en Seedorf. Maar dat is een ander gesprek, voor een ander moment, in een andere zaak.
  (vervolg)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. In een gehouden poll op de vraag als Suriname een stevige opponent zou zijn geweest in de CONMEBOL met deze gewezen spelers in de nationale ploeg, hebben 80% van de 7900 ondervraagden dit bevestigd.
  Zou Suriname een duchtige opponent geweest in CONMEBOL met al deze spelers in de nationale ploeg?

  Ja, zeker dat ze iets hadden gewonnen zegt
  79,1%
  Nee, men zou veel tegenstand ontmoeten van de overige selecties zegt
  20,9%

  De verwaarlozing door CONMEBOL van Suriname en Guyana, beide Zuid-Amerikaanse naties die hun internationale wedstrijden in Caribbean Verband spelen, hinderen eigenlijk de integratie van Zuid-Amerika. Colombia speelde ooit eens in CONCACAF verband, als ik mij niet vergis. Men is toen later overgestapt naar de Conmebol. Na enkele jaren gediend te hebben als oefenpartners voor Brazilië, Argentinië en Uruguay, leerde dit land om te spelen als een grote natie, zoals de 5-0 overwinning tegen Argentinië in 1993 in Buenos Aires! Vandaag kan Colombia worden wat Brazilië ooit was. Als u verder kijkt in Concacaf verband, dat is Mexico een groot voetballand. Hetzelfde kan gebeuren met Suriname. Nu speelt men tegen landen zoals Bahama's, Jamaica en Belize, die nooit de huidige locatie hebben verlaten. We kregen tot vandaag gemeten, wat terug van het 'Vinotinto' (Venezuela), doordat ze gewoon spelen in Zuid-Amerika. Omgekeerd zou Venezuela het moeilijk hebben tegen een Dominicaanse Republiek of Bermuda in Concacaf verband.
  (vervolg)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Trinidad en Tobago heeft 1.200.000 inwoners. Suriname heeft er 600.000. Wat hebben Trinidad en Tobago voortgebracht? Dwight Yorke? Weinig, dit is heel weinig, in vergelijking met een land dat een Davids, Vanenburg, Winter of Kluivert heeft voortgebracht , maar wel met de helft van het aantal mensen. Waarom helpt Conmebol bijvoorbeeld Suriname niet om hun voetbal te bevorderen? Iets wat Concacaf niet doet. Ik ben van plan om over Suriname te praten in mijn toekomstige artikelen. Ik zal het hebben over bijvoorbeeld, de eerste Zuid-Amerikanen die voor Oranje speelden Humphrey Mijnals en Andre Kamperveen. En ook zal ik het hebben over de "Suriprofs", een Surinaams team dat vriendschappelijke wedstrijden speelt in Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Natio Fans. Wat is de overeenkomst tussen Brazil en Nederland? Beide landen leven in een euforie dat zij de beste voetballers van de wereld hebben rondlopen. De droom van de Brazilianen is in 2014 opgeblazen door de Duitsers door hen met 7-0 naar de catacomben van hun eigen stadion te verwijzen. De Hollanders hebben altijd gedacht, nadat Michels hen totaal voetbal had onderwezen, de hele wereld konden veroveren. In 2017 zijn de Hollanders erop gewezen dat zij niet tot de TOP behoren. Argentinie heeft dit aan hun duidelijk gemaakt in 1974 en 1978 dat zij niet kunnen knokken voor de wereldtitel. In 80 veroverden zij de EU cup met behulp van Gullit, Rijkaard en de man die altijd werd onderschat, genaamd VANENBURG. Vandaag is het weer duidelijk geworden dat de Hollanders denken dat de andere kant van de wereld zich niet ontwikkeld, en dat iedereen een makkie is. De Suri-voetballers in EU kunnen hen ook niet redden, omdat FRANKRIJK heeft laten zien, dat het niveau veel hoger ligt, dan zij denken te presenteren. Holland is terug op een simpel niveau. Desondanks denken zij de toekomst te kunnen bepalen, terwijl andere landen zich blijven ontwikkelen. Aan de Suri-trainers zou ik willen meegeven om het niveau van de Fransen goed te bestuderen en over te brengen naar onze jongeren, Er zijn genoeg SURI'S die je het moderne voetbal kunt bijbrengen.De U-17 en U-15 hebben laten zien, dat zij potentie bezitten. We moeten niet naar anderen kijken, maar leren van de besten. SU FOREVER.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vroeger was nederland niet vies van een jerry de jong, een blinker ed gewoon sranang bois. naderhand moest ongeacht claus worden gesproken. de zo gekoesterde Suris werden gedropt. lopen er zat, maar ogen te Surinaams ( ook in tata geboren en gegeten.)
  Komt deze bois hadden aangegeven, mochten ze kiezen, het Suriname zou worden. Holland dacht, ozo? wel dan is de koek op, vrienden a koekoe kba. Als je een Surinaams document aanneemt, mag je in Suriname bij Tuna blijven.

  Narah.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Verenigde Staten, geëlimineerd. Panama, Costa Rica en Mexico gerangschikt en Honduras naar de Repechage. Bovendien, als je bij de Conmebol kunt komen, en ik kom uit Colombia, geef ik toe dat ze nu affillien zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Natio Suriname.
  Ik wil dat je met Conmebol op Twitter en Facebook praat, zodat je Conmebol kunt betreden. Ik hoorde dat de CFU van CONCACAF wil scheiden en een zevende confederatie creëert. De CONCACAF, zou als 10 selecties zijn zoals die van Conmebol

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Natiofans. Het is wel erg saai op dit moment, als het om NATIO gaat. Maar de voetbalwereld draait door. Wederom is een grootmacht (Italie) gestruikeld. Vele lange jaren een bepaald systeem spelen is geen garantie meer voor succes. Het voetbal is nu heel dynamisch, waarbij blijkt dat je de denker op het middenveld nog steeds nodig heb. In Afrika zijn ze vastgelopen, omdat ze nog steeds denken dat hun eigen trainers het niet kunnen. Oude speelwijzen onder aanvoering van trainers die zijn blijven stilstaan. Brazil is niet sprankelend meer. De wijze lessen van het collectief verdedigen hebben zij nog steeds niet onder de knie. Azie, waaronder INDIA, proberen een voetbalgrootmacht te worden. Ze zijn op weg. En toch: SU MUST ALSO GO LATIN. Surinaamse trainers leer van wat er in de wereld gebeurd. Het resultaat van U15 en U17 is toch jullie werk geweest.

  BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: U-15 selectie wint met 4-0 van St. Kitts
U-15 selectie wint met 4-0 van St. Kitts
Natio Suriname | Voetbal
https://www.natiosuriname.com/2017/08/u-15-selectie-wint-met-4-0-van-st-kitts.html
https://www.natiosuriname.com/
https://www.natiosuriname.com/
https://www.natiosuriname.com/2017/08/u-15-selectie-wint-met-4-0-van-st-kitts.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content