zaterdag 1 oktober 2016

Telesur en SVB gaan partnerschap aan


Telesur en de Surinaamse Voetbalbond hebben vrijdag een partnerschapsovereenkomst getekend. De ondertekening in Marriot Hotel, vond plaats door Telesur waarnemend-directeur Mike Antonius en de voorzitter van de SVB, John Krishnadath.

Bij de ondertekening wees Antonius op het belang van partnerschappen vanuit een win-winperspectief voor het bedrijf en voor de ontwikkeling en ondersteuning van de meest beoefende tak van sport. De SVB waardeert de durf van Telesur om in deze tijd kracht te tonen. "Telesur brengt ook hiermee Corporate Social Responsibility in praktijk en spreekt vertrouwen uit in de rol en de potentie van het voetbal in Suriname", aldus Krishnadath.

Roy Naipal, coördinator Technische Zaken, en de SVB-bestuursleden Bidjaikoemar Mankoe en Arnold Bilkerdijk, waren onder anderen getuige van de ondertekening. De partnerschapsovereenkomst die exclusieve en non-exclusieve rechten regelt voor Telesur en al zijn dochterondernemingen is voor drie jaar aangegaan.

1 opmerking:

  1. Ik mag hopen dat hun eigen website binnen korte tijd up to date is.... want zoals het er nu uit ziet is het niet echt reclame voor telesur....

    BeantwoordenVerwijderen

Games