zondag 2 oktober 2016

Jamaica tegen Suriname uitgesteld


De nationale voetbalselectie is zondag niet meer afgereisd naar Jamaica door de dreiging van orkaan Matthew. De verwachting is dat orkaan Matthew die huishoudt in de Atlantische Oceaan morgen, Jamaica aandoet. Suriname zou op 5 oktober moeten uitkomen tegen Jamaica.

Volgens schema zou op 5, 8 en 11 oktober de derde ronde van de Scottia/Caribbean Cup worden gespeeld. Volgens weervoorspellers is de categorie vier orkaan krachtig genoeg om enorme schade toe te brengen aan Jamaica en Cuba. Matthew verplaatst zich met winden van 250 kilometer per uur. Kingston treft al dagen voorbereidingen voor de aankomst van orkaan Matthew, die de sterkste orkaan is in de Atlantische Oceaan sinds orkaan Felix in 2007. Matthew zal maandag als een zware storm de zuidkust van Jamaica bereiken.

Technisch directeur Ronald Kolf van de Surinaamse Voetbalbond zegt dat neide bonden tot een overeenstemming zijn gekomen, om de wedstrijd af te lassen. Volgens Kolf is het nog niet zeker op welke datum de wedstrijd gespeeld zal worden. Hij geeft aan dat de wedstrijd misschien weer op een FIFA internationale dag gespeeld zal worden. Dit is van 7 tot 15 november.

"Jamaica maakt gebruik van spelers die in Amerika spelen. Ik denk dan dat deze wedstrijd weer na ongeveer een maand gespeeld zal worden. Het kan ook zo zijn dat de CFU een regeling treft met FIFA en deze wedstrijd eerder wordt gespeeld", zegt Kolf.

De wedstrijd zou op 5 oktober gespeeld worden in het Anthony Spaulding Sports Complex in Kingston. De wedstrijd tussen Suriname en Guyana in het André Kamperveen stadion gaat gewoon door. Suriname speelt op 8 oktober tegen Guyana in eigen huis.


1 opmerking:

  1. Define Jaguars - golden jaguars => 3 - 0.

    Je suis Christ.
    Narah.

    BeantwoordenVerwijderen

Games