donderdag 29 september 2016

Jeugdinternationals op stage bij Feyenoord


Ayad Godlieb en Gleofilo Hasselbaink lopen stage bij de Nederlandse voetbalclub Feyenoord. De Surinaamse jeugdinternationals zitten bij het team onder achttien op Varkenoord, dat ook bekend staat als de Feyenoord Academie, de jeugdopleiding van de profclub uit Rotterdam.

De zeventienjarige Godlieb schitterde in de diverse jeugdselecties van Robinhood en Suriname en mocht zelfs meedraaien met de hoofdmacht van de roodgroenen. Ook kreeg hij in 2015 oproeping voor de nationale voetbalselectie van Suriname.

In 2014 participeerde hij in de Digicel Kick Start Clinics en trainde hij samen met Robinhood-teamgenoot Gleofilo Hasselbaink en Rojano Darius van Leo Victor op Jamaica onder leiding van coaches van de Engelse Premier League-club Chelsea. Het trio viel op en vertrok in juni 2015 naar Jamaica voor een stage op de Phoenix Soccer Academy.

Drie maanden later werd gezegd dat ze naar België zouden gaan om te studeren en te voetballen. In januari 2016 kwam het nieuws naar buiten dat KRC Genk en kV Oostende in Godlieb en Hasselbaink geïnteresseerd zouden zijn, maar de stage ketste af en in april dit jaar keerde het duo terug naar Suriname. Echter, de hoop op een buitenlandse stage gaven ze niet op, evenzo niet hun droom om profvoetballer te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games