dinsdag 27 september 2016

'Fitheid en motivatie redenen verlies Natio'


Bondscoach Roberto Gödeken van Suriname geniet nog steeds het volste vertrouwen van de technisch directeur Ronald Kolf van de Surinaamse Voetbalbond, ondanks de twee nederlagen op rij in het Stars Cup-toernooi. Suriname verloor in de halve finale van Robinhood met 3-1, waarna voor de derde of vierde plaats met 2-1 werd verloren van Inter Moengotapoe.

Kolf zegt dat vermoeidheid parten heeft gespeeld. Doordat de competitie stil ligt, is er een bijzondere fitnessprogramma, conditietraining en voetbalconditietraining opgezet. Volgens Kolf waren de spelers vermoeid en je zag dat ook aan de jongens.

Verder ontbrak de motivering om de jongens zo ver te krijgen het gewenste resultaat neer te zetten. Hij geeft aan dat trainen in een vereniging anders is dan trainen met de nationale selectie. Verder beschikte de teams over gastspelers en spelers uit het buitenland.

Kolf zegt dat Gödeken nog steeds het programma uitvoert dat in samenwerking met de technisch directeur is opgesteld. Volgens Kolf is Suriname goed op weg. Suriname komt op 5 oktober in actie uit tegen Jamaica en op 8 oktober krijgt de selectie Guyana op bezoek in het André Kamperveen stadion.

2 opmerkingen:

  1. Ja hoop dat jullie Suriname weer gaan schande zlln geven vr de zoveelste keer mgd wens jullie het beste toe

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat we aan de vooravond van een verassing staan!!
    Narah.

    BeantwoordenVerwijderen

Games