zaterdag 9 januari 2016

Trainingen nationaal zaalvoetbalteam stopgezet


Het bestuur van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) heeft de trainingen stopgezet voor de WK Futsal kwalificatiewedstrijden 2016 van de Caribbean Football Union (CFU). De SZVB is na opgave van de nationale Futsal-selectie geconfronteerd geraakt met het feit dat de inschrijving bij de CFU tot op heden nog niet geregeld is. Door miscommunicatie tussen de SVB en de CFU is Suriname nog niet geregistreerd voor dit belangrijke toernooi.

De SZVB zegt vanaf de start van de trainingen tijdig alle voorbereidingen getroffen te hebben en ook de tickets naar Cuba geregeld en visa voorbereid. Echter is tot op heden ondanks intensieve communicatie met de SVB en de CFU nog geen bevestiging van deelname van de CFU ontvangen.

Op grond van de onduidelijkheid heeft het bestuur van de SZVB besloten de trainingen stopzetten. Gewacht wordt tot er uitsluitsel is over deze kwestie. "Wij betreuren het verloop van deze kwestie ten zeerste, onze sporters, de organisatie en ook alle Futsal liefhebbers worden zwaar getroffen door deze situatie," zegt het bestuur van de SZVB.

3 opmerkingen:

  1. Ik kan er echt niet bij hoe dit weer kan gebeuren! Zijn er überhaupt mensen bij de svb die de regelementen kennen.... lijkt net alsof ze daar zitten voor de lol

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Suriname is 1 grote puinhoop! Alleen zo kan het land nog getyperd worden. Elk land in de wereld gaat vooruit alleen Suriname holt keihard maar achteruit! Op sportgebied stelt Suriname geen reet voor. Waarom! Het amateurisme en zeer slechte organisatiegraad druipt encyclopedie delen van alle verenigingen, stichtingen en bonden als stroop af! Dit gaat ver door tot in de DNA. Er is totaal geen vernieuwingsdrang. Daarnaast zijn vrijwel alle sportfaciliteiten in het land bar slecht en zwaar verouderd. Keer op keer word Suriname door verschillende internationale gerenommeerde instituten op allerlei vlakken en op diverse gebieden terecht gewezen maar de degene die vaak aan het roer staan van de verschillende verenigingen, stichtingen en bonden in het land hebben bijna allemaal een bord voor hun kop zo groot en hoog als de Jules Wijdenboschbrug!

    BeantwoordenVerwijderen

Games