maandag 1 juni 2015

Klupp nieuwe kledingsponsor nationale selecties


De nationale voetbalselecties gaan voortaan in een compleet nieuw tenue de velden op. Afgelopen zondag heeft een SVB-delegatie daarover in Amsterdam een samenwerkingscontract gesloten met kledingfabrikant Klupp Sportswear.

Voorzitter John Krishnadath en penningmeester Waldo Gobardhan namen de eerste exemplaren van de nieuwe kledinglijn in ontvangst. Beide officials waren in Nederland op doorreis vanuit Genève waar ze het FIFA-congres met de herverkieizing van president Sepp Blatter bijwoonden.

Krishnadath toont zich ingenomen met de nieuwe kledingsponsor. Volgens hem is de sponsordeal precies op het juiste moment tot stand gekomen. De nationale selectie treedt immers aanstaande zondag in Nicaragua aan voor de eerste WK-kwalificatiewedstrijd. Bovendien maakt de voetbalbond zich op voor het 95-jarig bestaan, later dit jaar.

De overeenkomst is tot stand gekomen door bemiddeling van de Stichting Soccer Development Suriname (SDS). De kledinglijn bestaat uit een uit- en thuistenue, trainingspak, reispak, warming up-shirt en reistas.

SDS-oprichters Steven Dijksteel en Ara Heuvel zijn enthousiast over de eerste bijdrage van hun stichting: "Het is voor ons een mooie opmaat naar de verdere activiteiten die we willen ondernemen om het Surinaamse voetbal te professionaliseren. We zijn van plan om binnenkort ook clubs te ondersteunen", zegt Dijksteel.

4 opmerkingen:

 1. Wat Suriname nodig heeft, is een pak, een echte blikvanger; één dat de tegenstanders spontaan laat op schuiven en ons bij voorbaat op 2-0 zet.

  NARAH.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja AraHeuvel ik heb nogal wat noten op mijn sang zo je ziet. Jouw oom master Rudi was zoal mijn vader in Paramaribo; Dus wil je een opmaat gesneden ontwerp; Call me.

   Verwijderen
 2. Jammer!!! 'Standard de Laires' is net te laat....
  Doe je best Klupp!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice kamiza trouwens; zo met die sterren zo, toppie! (nu de prijzen nog en de "Gold cup".) Forward Sranan!! ®

  BeantwoordenVerwijderen

Games