Menzo: 'John Krishnadath liegt bij het leven'

Volgens verklaringen van Suriprofs-voorzitter Stanley Menzo (foto) en eventmanager Marlon Schoonhoven heeft SVB-voorzitter John Krishnadath...


Volgens verklaringen van Suriprofs-voorzitter Stanley Menzo (foto) en eventmanager Marlon Schoonhoven heeft SVB-voorzitter John Krishnadath gelogen over de kwestie van een eventueel bondscoachschap van Menzo en Aron Winter. Dit bleek zondagavond tijdens een telefonisch vraaggesprek dat verslaggever Desney Romeo in het ABC-sportprogramma met Menzo had.

"De man liegt bij het leven. Hij heeft me nooit aangeboden coach te worden van de nationale selectie van Suriname", reageerde een boze Menzo zondagavond. Op basis van deze onthulling is de conclusie te trekken dat Krishnadath zijn leden heeft voorgelogen over de functie van bondscoach. Krishnadath had gezegd dat hij Menzo en Winter benaderd had bondscoach te worden. Menzo zou hem toen naar de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) hebben verwezen.

Menzo wijst erop dat de Suriprofs, waarvan hij voorzitter is, een uitstekende samenwerking heeft met onder andere de SVB. "Ik snap niet wat de reden is dat de man mij en de Suriprofs op een dergelijke manier bespreekt, alsof ik geweigerd zou hebben bondscoach te worden. Integendeel, ik zou het een hele eer vinden om het te doen. Na zoveel inspanningen van de Suriprofs om de voetbalsport in Suriname een duw in de rug te geven", aldus Menzo die constateert dat er verdeeldheid wordt gezaaid onder Surinamers als het om Natio gaat. "Er is grote verwarring."

Ook in de kwestie van het vermeende tekort van SRD 30.000 na de wedstrijd van Natio in december 2014, lijkt Krishnadath door de mand gevallen, volgens een verklaring van Schoonhoven. In een voorlopige reactie hebben de vertegenwoordigers Errol Veldbloem (WSO), Henk Staphorst (Robinhood) en Delano Landvreugd (Vorming- en Sportcentrum Blauwgrond) geschokt gereageerd op de mededelingen van Menzo en Schoonhoven. Ze willen zich samen met overige verenigingen en bonden nader beraden over de positie Krishnadath.

COMMENTS

BLOGGER: 22
 1. Het is nu dan de zoveelste misstap van deze voorzitter/dit bestuur. Transparantie is belangrijk, Maar ja, het is nu al bij het punt aaangekomen dat we dit bestuur moeten bedanken en een capabel, transparant en goed georganiseerd bestuur zitting laten nemen. Lidbonden, dit moet dan n dure les zijn voor jullie /ons allen; laat omkoperij, politiek binnen ons voetbal ver achterwege. Nu is dit het zoveelste bewijs dat we ons moeten loskoppelen van al deze praktijken, vroeg of laat Komt alles en een ieder aan t licht!

  Bestuurslid Eerste klasse team SVB

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dit bestuur blijft lekker zitten we trappen niet in de shit/coup van Desney Romeo en zij bende eerst een pers boycot tegen de svb / voorzitter nu dit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laat de voorzitter dan met bewijzen komen.. zwart op wit. Aub geen gevoelige reakties mijne mensen, juist dat heeft ons voetbal kapot gemaakt al die jaren.
  Als een journalist deze zaken naar voren brengt moet men het kritisch onderzoeken en de betrokkene kan dan sowieso met bewijzen komen. Indiet dat niet mogelijk is in deze, dan is t wel een grove, ja bijna desastreuze en capital blunder /misstap waaraan de voorzitter als respecterend persoon dan consequenties aan moet verbinden!

  R v.d Gooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Waarom zeg ik 'Ja' ; Deze man heeft zich bewust aangeboden heeft zijn staff verzameld een gezonde plan van aanpak gebezigt en is overall ingenomen met de lokale boysssss.

   Verwijderen
 5. Met alle respect voor menso.maar de voorzitter en zijn mede bestuursleden hebben voor Dean gorre gekozen. En daar moeten we het nu mee doen tjakaaaaaaaaa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kan me helemaal terugvinden in reaktie 1 en 3. De rest v d reakties zijn zoete praatjes, wat ik ervan vind; niets tegen Dean Gorre hoor, Maar er is geen plan v aanpak of manifest Vanuit de bond.
  Ook t feit dat n selectie 2 tot 3 weken fit blijft en conditietraining doet en slechts 1 week in d maand n complete training doet is "voor de gekken". Kan alleen in Su gebeuren. Tjonge, laten we echt elkaar niet voor de gek houdn..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is jammer dat deze kwestie zo geexcelleerd is. Allemaal de schuld van een zwak bestuur, maar vooral een Zwakke voorzitter die bovendien een grote leugenaar blijkt zijn. De SVB is een boevenbende. Gorre krijgt samen met zijn mannen een Business Class tickets, verblijf in Royall Torarica, een een Terrein auto. Bij elkaar krijgen ze bijna 70.000 SRD per keer. Gorre komt maar een week in de maand en het lijkt meer op een Vakantie voor hem en zijn mannetjes. Geen van ze zijn in mijn ogen gekwalificeerd om een bondsselectie te leiden. Menzo is met de Suriprofs jaren bezig zicht in te zetten voor Suriname. ( LAnger dan 15 jaren) een man die met zijn team bewezen liefde te hebben voor dit land. Hij staat niet te springen voor een uitnodiging, maar de SVB, cq de voorzitter , die de voetballerij maar nauwelijks 2 jaren kent, kan zich niet zo beledigend uitlaten over een Sranan Mang die oprecht van dit land houdt. Gorre en kornuiten zijn fortuinjagers, en zijn alleen maar uit op vakantie en geld. Maar die worden wel op handen gedragen. Vandaag staat iin DWT dat de spelers in staking zijn omdat SVB ze niet heeft betaald. De MINISter van Sport houdt ook de boel voor de gek. Hij laat SVB alles voorschieten maar heeft geen enkel bewijs gegeven dat hij de SVB geld schuldig is. Hoe dan? MENEER Krisnadath is de straf van het SURINAAMS VOETBAL. DE mensen die voor geld jaar in jaar uit hun stem hebben uitgebracht voor geld van MANKOE EN WALDO. Alleen MANKOE EN WALDO weten hoeveel SVB heeft. NEEEE als we nu afrekenen met deze gasten dan vrees ik voor het ergste!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bestuur moet een ding weten, ze zijn met een opdracht daar gezet. Op dit moment zijn ze nogsteedsaan t uitvechten wie welke reis maakt. Belachelijk!. Heek wat leden kunnen niets zeggen omdat vaak kruimels meepikken van t bestuur. Leden wanneer worden jullie wakker! Hoelang moeten we accepteren dat leken als Mankoe, Waldo en nu ook figuren als Krienadath en Abia ons voetbal bepalen. Het is een grote schande dat leden dit toelaten.. Het nageslacht zal absoluut positief over jullie uitlaten als menndat nu over de periode van Issa, Faverey, Refos, Ramewash.. jullie hebben de plicht dit puin op te ruimen. We moeten nieuwe, integere, competente persoonlijkheden daar plaatsen.. en geen mankoe of waldo die zich nieteens in t nederlands goed kunnen uiten, maar ons wel internationaal vertegenwoordigen.. Dubble Belachelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. SVB heeft Leo Victor de afgelopen US$25,000.00 nogsteeds niet uitbetaald.. dit was de Prijs van de Presidentscup 2014. Is tog zo n schande, Okt 2014 naar nu: 6maanden verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. daar gaan we weer , hoe weet je dat Leo Victor niet is uitbetaald ,dat geld wordt door de President betaald en niet door de SVB .....bla bla

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja ik las het ook in de krant dat Leo Victor niet uitbetaald is. Dit bestuur is niet in staat het belang van de leden te dienen. Ze zijn alleen maar daar voor reisjes, infrastructuur werk...MEK MONIE. Waldo is rijk geworden van Voetbal. Alle boekingen gaan via zijn reisbureau. Mankoe is geldschieter van SVB. Abia de grootste joke van SVB. Bilkerdijk, geniet pensioen bij SVB. en de voorzitter heeft nu pas de voetballerij leren kennen... Echt belachelijk. Leden wanneer worden jullie wakker? Wanneer gaan jullie beseffen, vooral de leden die tjoekoe nemen, dat wanneer jullie Tjoekoe aannemen, de mannen in het bestuur het 500 voudige terug nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. SVB betaalt niet, dat klopt. Maar als overkoepelend orgaan moeten ze voor hun lidvereniging opkomen en met kabinet van de President aan tafel zitten hierover. 6maanden al... is schandalig. Ze hebben wel al mooi verdiend uit die kaartverkoop en bar opbrengst, maar die prijs mag 'Leeuw' vergeten?? Straks is r weer n Presidentscup 2015 en kunnen ze weer geld maken... Ai boi, SVB en regering...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. SVB betaalt niet, dat klopt. Maar als overkoepelend orgaan moeten ze voor hun lidvereniging opkomen en met kabinet van de President aan tafel zitten hierover. 6maanden al... is schandalig. Ze hebben wel al mooi verdiend uit die kaartverkoop en bar opbrengst, maar die prijs mag 'Leeuw' vergeten?? Straks is r weer n Presidentscup 2015 en kunnen ze weer geld maken... Ai boi, SVB en regering...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat me bevreemd is in feite dat John Krishnadath nog steeds niet met een verklaring naar buiten is gekomen op de beschuldiging van Menzo.Dat is hoogstens merkwaardig.Heeft Krishnadath nu wel of niet gelogen?Moet de man dan niet onmiddelijk in de media verschijnen om verantwoording af te leggen?Jammer dat de zaken nu weer zo moeten gaan terwijl het van groot belang is om op eerlijke en integere basis het land naar een hoger niveau te tillen.Maar zo als het nu weer gaat ben ik geneigd te denken dat er voor de zoveelste keer er niks van gebakken zal worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. zaterdag 29 november 2014

  "Ten Cate wil betrokkenheid Stichting Suriprofs "

  'De oud-doelman heeft toen wel aangegeven dat de bestaande samenwerkingsstructuur van de Stichting Suriprofs met de KNVB een factor van betekenis is. "Zo heb ik onlangs over dit onderwerp uitvoerig gesproken met Henk ten Cate. Hij heeft mij expliciet gevraagd namens hem te benadrukken dat hij graag zijn kennis en kunde beschikbaar wil stellen, maar dan alleen vanuit de bestaande samenwerkingsstructuur van de Stichting Suriprofs met de KNVB." '

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Negatiefbeeld vz svb nog meer versterkt sportcolumnist van Dagblad Suriname van vandaag:" ik werd opgezet door kriesnadath om negatief te publiceren over stanley menzo".

  BeantwoordenVerwijderen
 17. John K we staan nog steeds achter je ga door met je werk....je kan eenmaal niet iedereen tevreden stellen

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Alleen die persoonlijke belangen heeft kan zo praten. John is t slechtste wat ons had kunnen overkomen. En wacht maar, hij is bezig met Chinezen voor t stadion en wat gaan ze als onderpand hebben. Het stadion zelf. Hoe langer deze man blijf des te groter de schade... Leden worden jullie wakker. Durf je krachtig je stem te laten horen. Het Nageslacht zal jullie bij het blijven hanteren van dit bestuur jullie nooit vergeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mijn conclusie "Zand erover" en kijken naar "7 Juni". !

  BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Menzo: 'John Krishnadath liegt bij het leven'
Menzo: 'John Krishnadath liegt bij het leven'
http://2.bp.blogspot.com/-kFtEkTtNMWA/VSQLAwffgyI/AAAAAAAAFiM/15e0O-uk3QY/s1600/Stanley%2BMenzo%2C%2BSuriprofs%2C%2BSuriname%2C%2B2015.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-kFtEkTtNMWA/VSQLAwffgyI/AAAAAAAAFiM/15e0O-uk3QY/s72-c/Stanley%2BMenzo%2C%2BSuriprofs%2C%2BSuriname%2C%2B2015.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://www.natiosuriname.com/2015/04/menzo-john-krishnadath-liegt-bij-het.html
https://www.natiosuriname.com/
https://www.natiosuriname.com/
https://www.natiosuriname.com/2015/04/menzo-john-krishnadath-liegt-bij-het.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content