donderdag 9 oktober 2014

Suriname start voorbereiding op ABCS-toernooi


De nationale selectie begint de volgende week aan de voorbereiding op het ABCS-toernooi. Suriname treedt op als gastheer van dit jaarlijkse vierhoekstoernooi, waaraan ook Aruba, Bonaire en Curaçao meedoen.

Natio won afgelopen jaar het evenement op Curaçao door het gastland in de finale met 3-1 te verslaan. Het nationaal team wacht echter een zware taak, aangezien het een maand geleden nog in de eerste ronde van de Caribbean Cup werd uitgeschakeld. Een teleurstellende 2-3 nederlaag tegen voetbaldwerg Bonaire leidde de uitschakeling in.

Technisch directeur Ronald Kolf van de Surinaamse Voetbalbond zegt dat Natio het toernooi zal winnen.

7 opmerkingen:

 1. Voor wanneer staat 't ABCS-toernooi gepland?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk wordt dit keer geen enkel land "ondershat"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wie is de bondscoach??? Doen we het nogsteeds met n interim bondscoach? Als ik t dus goed heb was de selectie ontbonden en gaan we nu weer effe 2 weekjes trainen. Svb let op uw zaak. Houd de selecties in training., zo maken we internationaal n betere kans..

  Voetbal fanaat Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 4. klopt wanneer begint het toernooi? en focussen zij nog steeds op dit domme toernooi?? ik hoop dat VHP de verkiezingen winnen ...let op zij gaan als eerste de dubbele paspoorten toe passen...omdat hindustanen wel commercieel denken en weten wat het belang ervan is,,,waarom denkje dat 90 procent van de landen dit toe staan?? niet omdat men er slechter van wordt..? maar ja de regering bestaat de laaste jaren uit creolen bv brunswijk en bouterse die nooit naar een universiteit zijn gegaan laat staan afgemaakt...wijdebosch idem dito..maar goed ik als creol zeg dus ...VHP aan de macht en dan hoe het land ook loopt goed of slecht zij zullen wel op sportgebeid dei dubbele paspoorten toestaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Curaçao heeft zich gisteren geplaatst voor de eindronde van de Caribbean Cup. Die wordt ook in november gespeeld, dus ik ben benieuwd hoe dat dan opgelost gaat worden. Ik kan me voorstellen dat Curaçao niet meedoet, of met U20-elftal of B-elftal, of dat 't ABCS-toernooi wordt uitgesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Brasil, Nederland en alle toplanden etc zijn hooguit 4 dagen in training voor 2 kwalificatiewedstrijden en Suriname gaat zogenaamd 4 weken van tevoren trainen...

  Dream on SVB!!!

  Groeten
  Laires

  BeantwoordenVerwijderen

Games