maandag 31 december 2012

Louis Giskus: 'Goed jaar achter de rug'


"De Surinaamse Voetbalbond (SVB) heeft een goed jaar achter de rug", zegt voorzitter Louis Giskus (foto: rechts) van de SVB. "We hebben wel een paar mindere periodes gehad. Desalniettemin kunnen we zeggen dat we een goed jaar achter de rug hebben, omdat we ook veel verbeterd hebben."

"We hebben ons reglement dat 30 jaar oud was in het jaar 2005 gewijzigd. Nu is het reglement weer aan een wijziging toe. Deze wijziging willen we in 2013 aanbrengen. Daarnaast hebben wij ons derde goalproject afgerond. We proberen nu in aanmerking te komen voor het vierde goalproject. We hebben onze activiteitenkalender al af. Onze begroting voor volgend jaar is ook al in orde gemaakt. Voor het volgend jaar willen wij ons marketing team versterken om de nodige fondsen binnen te halen", aldus de voorzitter.

"Wij zijn ook begonnen met onze lokale competitie. Ons jeugdvoetbal hebben wij al gestart. Wij willen nu precies zo’n systeem invoeren bij de dames, waar vanaf de kleine dames voetbal geleerd kan worden. Onze nationale selectie en onze U-20 selectie hebben het behoorlijk ver geschopt. Zo heeft de nationale selectie de tweede ronde van de Caribbean Cup 2012 gehaald. De U-20 selectie haalde de eindronde van het Concacaf WK U-20 toernooi", zegt Giskus.

Inkomsten 2013
Voor 2013 zal de wereldvoetbalfederatie (FIFA) de grootste sponsor zijn van de SVB. Van alle kosten die de SVB zal maken in 2013 zullen de gelden van FIFA 44,56% dekken. Hierdoor wordt FIFA de grootste sponsor van de Surinaamse Voetbal Bond. De SVB zal naast FIFA-gelden ook geld krijgen van lokale sponsors. De lokale sponsors zullen 35,45% bijdragen. De SVB zal ook 11,38% ontvangen aan huurgelden. SVB zal dit jaar weer het Essed, Emile de la Fuente en André Kamperveen stadion verhuren aan derden. Verder krijgt de SVB ook huurgeld van minivelden die zijn aangelegd op het Emile de la Fuente sportcomplex. 8,61% van de inkomsten zal SVB zien te generen door verschillende activiteiten.

3 opmerkingen:

 1. Het is 2013.

  Een boodschap voor Giskus....

  Donder op!!!!!!!!!

  Deze man heeft niks bereikt in 2012 en de voorgaande jaren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk, daar gaat het al fout. We kunnen ons niet beheersen en zijn voornameijk emotie. Nog veel te doen, niet aan sport maar aan gedrag, waarden attitude en beschaving.

   Verwijderen
 2. Meneer Louis Giskus: Eigen lof stinkt altijd. Oprotten dus!. Geef aub iemand anders de kans Suriname naar grote hoogte te brengen. U bent gewogen en te licht bevonden.

  BeantwoordenVerwijderen

Games