woensdag 23 mei 2012

Internationals op proef bij club in Trinidad

Stefano Rijssel van Inter Moengotapoe en de 15-jarige Sorencio Juliaans van Transvaal zijn naar Trinidad & Tobago vertrokken om mee te trainen bij een Trinidadiaanse club. Langs de officiële kanalen kon niet met zekerheid worden gemeld bij welke clubs het duo, dat gisterochtend afreisde, een trainingsstage zal bijwonen.

Transvaal-trainer Moreo Brewster bevestigde wel het vertrek van de twee spelers. Juliaans speelt bij de U-17 en U-20 selectie van Transvaal en Rijssel is bij hoofdklasser Inter Moengotapoe.

Naar verluidt legde de Surinamer Melvin Houwen het contact met de Trinidadiaanse club W Connection. Beide spelers verblijven een week in Trinidad en als de club tevreden is met de proeftrainingen kunnen ze mogelijk rekenen op een contract.

Voor Rijssel zal het niet de eerste keer zijn dat hij een stage afwerkt in het buitenland. Vorig jaar liep hij stage bij het Belgische Beerschot AC. Juliaans is eerder in Trinidad geweest. Dit was in verband met de Digicel Kick Start Clinics 2011 onder leiding van de Engelse Sunderland Academy.

2 opmerkingen:

  1. Die doelverdediger van Natio was pasgeleden toch ook op Trinidad.

    Binnen enkele maanden kwam hij van een koude kermis met gezwinde spoed weer thuis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Trinidad, ik wens ze veel succes

    BeantwoordenVerwijderen

Games