Trinidad & Tobago vernedert Suriname met 9-1

De Olympische U-23 selectie van Trinidad & Tobago heeft de Surinaamse selectie diep in de put geduwd. In St. Kitts & Nevis kreeg Su...


De Olympische U-23 selectie van Trinidad & Tobago heeft de Surinaamse selectie diep in de put geduwd. In St. Kitts & Nevis kreeg Suriname met 9-1 op de broek. Het eerste kwartier bleef het Surinaams elftal nog overeind, maar precies in de 15e minuut begonnen de 'Young Soca Warriors' met de doelpuntenreeks. Voor rust stond het al 4-0 voor Trinidad & Tobago U-23. Na rust ging het doelpuntenfestijn verder tegen een ongeïnspireerd Suriname.

Er volgende in de tweede helft nog 5 doelpunten voor Trinidad. Het laatste doelpunt van de wedstrijd was voor Suriname U-23. Verdediger Friso Mando redde voor Suriname de eer in de 86ste minuut.

Reeds na 32 minuten spelen was de stand al op 4-0. De speler Kevin Molina had al een glasheldere hattrick gemaakt en Micah Lewis had ook een keer gescoord. Opmerkelijk was dat Wirinder Somai bij Suriname op de bank begon en in de 36ste minuut inviel voor de speler Robinh Haynes. In de 50ste minuut maakte de speler Jamaal Gay de 5-0 voor de Young Soca Warriors. In de 60ste minuut werd Somai weer uit de wedstrijd gehaald en vervangen door Albert Nibte. Drie minuten hierna noteerde Molino zijn vierde doelpunt in deze wedstrijd. De ingevallen Sean de Silva maakte er 7-0 van, waarna Gay en Lewis er 9-0 van maakten.

Voor deze laatste speeldag stond Suriname op drie punten, terwijl Trinidad & Tobago op één punt stond. Door deze monsterzege verzekerde Trinidad zich van een plaats in de volgende ronde.

Ook de tweede wedstrijd werd gisteravond laat afgewerkt. Die ging tussen St. Kitts en Cuba. De wedstrijd eindigde gelijk (1-1). Hierdoor eindigt Cuba in deze ronde op de eerste plaats met vijf punten, gevolgd door Trinidad met vier. Ook St. Kitts heeft er vier, maar doordat Trinidad een beter doelsaldo heeft, moet St. Kitts genoegen nemen met de derde plaats. Hekkensluiter is Suriname met drie punten. De nummers één en twee plaatsen zich voor de volgende ronde.

Met deze monsterscore is Suriname U-23 uitgeschakeld voor de CONCACAF kwalificatieronde en het voetbaltoernooi op de Olympische Spelen 2012 in London.

Opstelling Suriname U-23: Obrendo Huiswoud, Friso Mando, Miguel Darson, Jetro Fer, Donovan Loswijk, Stefano Baneti, Olvido Misidjang, Giovanni Waal, Robin Haynes (Wirinder Somai 36th) (Albert Nibte 60th), Miquel Cronie, Evani Esperance (Julnes Plet 72nd).

COMMENTS

BLOGGER: 12
 1. Ik zag deze score online en wou het niet geloven. ongelooflijk maar waar. Ben benieuwd naar het verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Baldadig slecht resultaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ik begrijp helemaal niet waar we aan toe zijn met onze voetbal in Suriname. Waar is de SPORTPASPOORT voor SURIPROFS??????? Komt het ooit nog!!!!!! Wij gaan ten onder en ten onder en nogmaals ten onder met elke Natio selectie ( van jeugd tot oud ).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaliens,Deyl,Giskus en de SVB als geheel,jullie worden bedankt hoor!!!!

  Ik heb gezien waar deze "ontwikkeling" toe heeft geleid.
  Gaan jullie maar lekker verder met jullie fatamorgana's!De mannen competities is nu zo laag gezonken dat het mannen team nu in feite te vergelijken is met de "vrouwen" competities van de SVB!

  Byee byeeee Natio,GEEN WK 2014 en GEEN Londen 2012 voor jullie!!Succes verder met "ontwikkeleen" SVB!Loosers!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. weg met giskus en consorten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is Suriname nog een voetballand? Liever gaan we dammen of schaken, wat denk je van zwemmen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste Natio gangers,

  Helaas heb ik gelijk gehad. Ik heb hier zoveel, zeker meer dan 10 keer gepleit dat we al onze kennis en geld moeten stoppen in voetballers beneden de 13. Meerdere malen heb ik erop gewezen dat vanaf boven 15 jaar we een grote achterstand hebben die niet meer in te halen is.

  Hier heb ik steeds gepleit om te werken met u 13 spelers, alles wat we hebben erin stoppen en dan een poging wagen de u16 wk te halen. Vandaaruit kunnen we verder bouwen. Begin je met deze jongens dan kan je ze nog vormen. Wanner ze 18 jaar zijn zijn ze al volwassen voetballers en kunnen dan ingepast worden in een Selectie samen met suriprofs.

  Een week of wat geleden heb ik ook geschreven dat Suriname in Cuba's huis moet gaan kijken hoe zij het doen.

  Ik denk aan een school/sport complex voor alle talenten van alle sporten.

  Hoe vaak klaagt de SVB niet hoe duur het is om selecties bij elkaar te brengen en houden.

  Wanneer de talenten zo een school/sport complex bezoeken zijn ze altijd bij elkaar. De overheid moet sowieso al meer scholen en sport complexen bouwen dus waarom niet 2 in 1. Als beloning voor de talenten zal de staat alle kosten van het bezoeken van de school op zich moeten nemen. De talenten moeten dan zowel op school en op sport gebied 100 % inzet toenen. Wanneer de jongens 17 jaar zijn zijn ze beter geschoold en zullen verder gaan qua school en niet kiezen voor hossel werk. De svb kan eisen stellen dan dat ze niet aan zaalvoetbal mogen doen ect ect. anders wordt je van school geschreven.

  IS MAAR EEN IDEE/PLAN VAN MIJ.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat voor ervaring hebben deze klootzakken dan opgedaan tegen el salvador.. om die redenen werd er toch alleen u23 spelers geselecteerd voor de senioren selectie.. Ze verdienen het om afgetakeld te worden en schoenen op hun kop. WAnt ze hebben gewoon geen moer uitgevoerd.. Ze moeten in DNA gaan zitten, alleen in snoepreisjes zijn ze GOED~!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem, dit is iets waar zeker naar gekeken moet worden. Wat je hier voorstelt zou iets moeten zijn voor de aangesloten bonden, die elk een school voor hun rekening zouden kunnen nemen. Ook is eens hier voorgesteld om regio-jeugd-elftallen te maken. Dit zou vanuit de voebalschool kunnen gebeuren. De uiteindelijke selctie zal dus moeten komen uit deze regio/voetbalscholen elftallen. Op deze manier heb je overzicht op de beste spelers. Anoniem je hebt het ook over alle sporten, en daarom is het belangrijk om een Nationale Lotto en Toto te hebben, die deze zaken financieel ondersteunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. stelletje klootzaken zijn het allemaal. ik weet zeker dat de spelerrts zich niet hebben ingezet.Als je met 2-0 voorstaat tegen de latere kampioen van het toernooi en daarna omver wordt gelopen in 135 minuten voetbal dan ligt het aan gebrek aan wilskracht en geloof in eigen kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. tja Natiofans' over de hele wereld, waar zal ik beginnen ???

  ten eerste wat een vernedering is dit...en dit is de toekomst, ik zei al dat wij worden ingehaald door de landen in de carribean over 3 a 4 jr...maar het is al eerder gebeurt 3 a 4 maanden...

  wij moeten stoppen met voetbal of proffesioneren, dmv sponsering van bedrijven of mensen achter de decoder zetten en geld vragen om hoofdklasse voetbal live te laten zien,..alleen men moet het voetbal dan verkopen dmv het in een mooi pakketje plakken en een toto doen dat mensen kunnen wedden op de wedstrijden en een national top ploeg uitnodigen ....zoals ,arg of bra of een subtopper england eens in de zoveel tijd ipv een abc toernooi die geen potten breek en men niet zla komen opdagen...maar met die andere ploegen krijg je wel klop maar dan kan je goeie prijzen vragen aan de poort en het zal stadion zal gevuld zijn dan heb je een goeie winst recette....en proberen een voetbal school te creeren ...ga lobyen in nederland voor een belang van een voetbal school de meeste zwarte talenten komen uit suriname van de eredivisie dus waarom kunnen de clubs niet een school daar beginnen en de vruchten ervan plukken ipv malawi of ivoorkust...waar ook een taalbarriere is...en verkoop de hoofdklasse wedstrijden aan een ned 3 of zo die dan een een half uur de samenvattingen laten zien, er zijn toch genoeg surinamers die het willen zien ook al is het nivo laag het gaat erom dat het suriname is voor ons..bv..en dan sowieso sportpaspporten doen en de prof uit nederland kunnen (nog)niet betaald worden(maar als wij op en neer kunnen naar su, kunnen zij het ook met een 200.000 gem. salaris) maar kunnen wel zichzelf betalen door te zorgen dat SU en zij ook op een wk aanwezig zullen zijn , dan maken zij meer kans op een toptransfer en soweiso op een toernooi aanwezig zijn waar men alleen maar van kan dromen..en Su krijgt status als land en ook als mens kijgen wij status in de hele wereld niemand kent ons land maar daar komt dan verandering in...en dan spreek je van een "win win "situatie...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De vraag is van waar het geld moet komen voor de Surinaamse voetbal. Er zijn 51 DNA leden in Suriname die een mooi bedrag verdienen. Als elke parlementarier elke maand SRD 1000 afstaat aan NATIO, hebben we per maand SRD 51000. En dat is in een jaar SRD 612000. Het ministerie van sport kan verdwijnen, want tot nu toe niks voor de sport gedaan. Dat mooie salaris van de minister van sport kan ook naar NATIO. Verder kan de president en de vice president de NATIO geldpot ook verstevigen om van hun salaris per maand SRD 1500 af te staan. Alle bedragen kan uiteindelijk per jaar ongeveer SRD 800000 ( ongeveer Euro 174000 )opleveren. En als dat niet genoeg is dan telt Suriname ongeveer 500.000 inwoners. Als elke Surinamer per maand SRD 1, afstaat hebben weer een mooi bedrag. Ach er moet een wil zijn om het Surinaamse voetbal te ontwikkelen, helaas merk ik dat we niet serieus bezig zijn met Surinaams voetbal.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @anoniem van 00:56
  precies dit bedoel ik ff de koppen bij elkaar steken en je heb SDR 800.000 en als elke surinamer SRD 1 afstaat dan heb je een 500.000 erbij...en dus 1,3 SRD miljoen ongeveer 325.000 euro per mnd voor het voetbal over en dan hebben wij het niet eens over de andere dingen die ik boven beschreef om aan geld te komen dan kan je het bedrag verdubbelen, ...alleen is het hele DNA niet voetbal minded...er zijn mogelijkheden om het surinaamse voetbal naar een andere fase te brengen,...er wordt veel gebrainstormt op dit forum, dus kan iemand al onze ideeen op papier zetten en mailen naar Minister van sport P.Abene aub ?

  BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Trinidad & Tobago vernedert Suriname met 9-1
Trinidad & Tobago vernedert Suriname met 9-1
http://1.bp.blogspot.com/-5n1l_estZ-g/TtQkt8Zv67I/AAAAAAAAAw4/8pGVFX4Rn4s/s1600/Trinidad%2B%2526%2BTobago%2BU-23%252C%2BSuriname%2BU-23%252C%2BVoetbal%252C%2BKwalificatie%252C%2BOlympische%2BSpelen%2B2012%252C%2B28%2Bnovember%2B2011.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-5n1l_estZ-g/TtQkt8Zv67I/AAAAAAAAAw4/8pGVFX4Rn4s/s72-c/Trinidad%2B%2526%2BTobago%2BU-23%252C%2BSuriname%2BU-23%252C%2BVoetbal%252C%2BKwalificatie%252C%2BOlympische%2BSpelen%2B2012%252C%2B28%2Bnovember%2B2011.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://www.natiosuriname.com/2011/11/trinidad-tobago-vernedert-suriname-met.html
https://www.natiosuriname.com/
https://www.natiosuriname.com/
https://www.natiosuriname.com/2011/11/trinidad-tobago-vernedert-suriname-met.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content