woensdag 27 juli 2011

Nieuwe bondscoach Suriname deze week bekend


De Surinaamse Voetbalbond (SVB), heeft zijn nieuwe bondscoach, die de nationale herenseniorenselectie zal moeten klaarstomen voor de aanstaande WK-kwalificatiewedstrijden. Volgens SVB-voorzitter Louis Giskus zijn er reeds gesprekken gevoerd en zijn zaken voor het grootste gedeelte reeds afgerond.

"Wij gaan uw geduld voor een paar uurtjes op de proef moeten stellen. De SVB komt zo snel als mogelijk naar buiten zodra zaken helemaal zijn geformaliseerd", meldt de voorzitter.

Giskus verzekert dat de naam van de nieuwe bondscoach deze week bekend zal zijn. Intussen bereidt de Olympische U-23 selectie zich intensief voor op de aanstaande Olympische kwalificatiewedstrijden die volgende week woensdag van start gaan in Suriname.

Naar alle waarschijnlijkheid zal oud-bondscoach Kenneth Jaliens (foto: rechts, tijdens de WK-kwalificatie in 2008) de positie weer gaan invullen. Met zijn trainersdiploma die hij dit jaar bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond behaalde, heeft hij de beste papieren voor de functie. Jaliens is deze week teruggekeerd uit Trinidad waar hij lessen gaf aan onder andere instructeurs en cursisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games