dinsdag 12 juli 2011

Nationaal tenue vanaf augustus verkrijgbaar


KELME presenteert in augustus de nieuwe wedstrijdkleding van het nationale elftal van Suriname. "Het kleurrijke en modieuze tenue past volledig in de huidige tijd, maar sluit ook naadloos aan bij de Surinaamse voetbalgeschiedenis," laat de nieuwe kledingsponsor weten. KELME en de Surinaamse Voetbalbond kwamen onlangs overeen dat het Spaanse traditiemerk met ingang van het seizoen 2011-2012 het Surinaams elftal voor vier jaar zal aankleden.

KELME vindt naar eigen zeggen er redelijk in geslaagd te zijn om een mooi tenue te ontwerpen. "Wij hebben er veel werk aan besteedt om voor Suriname 'iets moois' van te maken. We denken dat wij daar redelijk in geslaagd zijn." De kledingsponsor laat wel weten dat er 'natuurlijk altijd verbeteringen zijn' om de kleding beter te maken.

Het van oorsprong Spaanse merk heeft inmiddels positieve reacties gehad op het tenue. "Bij een internationale meeting vorige week in Spanje, is het Suriname shirt gepresenteerd. We kunnen zeggen dat alle aanwezige landen zeer positief waren over het shirt. Ze vonden het innovatief, trendy en speels design." KELME hoopt dat de mensen in Suriname en daarbuiten ook diezelfde mening zullen volgen.

Het uittenue betreft een ontwerp dat niet speciaal voor Suriname is geproduceerd. Deze zal namelijk uit de collectie van de KELME-lijn komen. Volgens de kledingsponsor zal dit voorlopig zo blijven, maar sluit niet uit dat in de toekomst hier verandering in komt.

Het thuisshirt zal vanaf augustus verkrijgbaar zijn en wordt geleverd in kinder -en volwassenenmaten.

9 opmerkingen:

 1. is goed, maar gele ster moet centraal op t shirt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hebt dat shirt helemaal in Brasil gezien hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weet iemand ook waar ik dit tenue kan kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op Subsidesports.nl is het Surinaamse tenue verkrijgbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Raj-G, Weet u toevallig ook, of ze daar broekjes en sokken in de maten L hebben? En is de site een beetje betrouwbaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, het is een internationaal bekende webshop. Dus ik denk dat het wel betrouwbaar is. Dat over die maten moet je bij de winkel informeren, dat weet ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oke, bedankt! Ik was al een tijdje op zoek naar het hele tenue :D. Ik zal morgen even bellen en het vragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heeft iemand dit tenue thuis liggen? Ik zou hem graag van u willen overnemen. Voor een leuk bedrag! Maat M
  bidjoy_9@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Games