vrijdag 15 april 2011

SVB trekt argumenten hoofdsponsor in twijfel


De Surinaamse Voetbalbond (SVB) trekt het argument waarom de PARBO Bier Cup 2011 dit jaar niet plaatsvindt in twijfel. Op 12 april maakte de Stichting Internationaal Voetbal Suriname (SIVS) bekend dat sponsor Parbo Brouwerij zich teruggetrokken had, omdat ze te weinig ruimte kon krijgen om haar merkuitingen in en rondom het André Kamperveen stadion te plaatsen.

Met cijfers probeert de SVB in een gisteren uitgegeven verklaring dat argument te ontzenuwen. Volgens de moederorganisatie had Parbo 145 meter beschikbaar voor haar merkuiting, de helft van de totale ruimte die beschikbaar is rondom het speelveld van het André Kamperveen stadion.

"Daarnaast zijn er ook binnen én buiten het stadion en aan de Stadionlaan ruime mogelijkheden voor de branding van Parbo Bier", aldus de SVB. "Wij vinden het jammer dat het toernooi geen voortgang vindt, maar trekken het argument van hoofdsponsor Parbo Brouwerij in twijfel, dat het grote financiële offer dat zij brengt het toernooi te organiseren niet opweegt tegenover de minimale mogelijkheid om het merk Parbo zichtbaar te plaatsen."

In de verklaring, die ondertekend is door directeur Gordon van Sichem, stelt de bond dat het afdekken of verwijderen van bestaande reclameborden geen optie is, aangezien enkele sponsors absoluut geen toestemming hiervoor geven. "In 2010 hebben de negen sponsors 380.000 Surinaamse dollar aan reclame- en sponsorgelden voor de SVB opgebracht. Daarnaast hebben zij materiële donaties aan de bond gegeven. Het minste wat de SVB terug kan doen is ze de mogelijkheid bieden hun reclameborden in het stadion te plaatsen."

3 opmerkingen:

  1. een suggestie....vind een nieuwe hoofdsponsor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien kunnen we beter een oefeninterland organiseren voor de nationale senioren selectie. Die zijn dit jaar nog geen één keer bijelkaar gekomen. Het zou ook goed zijn voor onze FIFA-ranking in vooruitzicht op de loting in juli voor het WK 2014. Als we een hogere ranking hebben kunnen we misschien wel een ronde overslaan of als groepshoofd in een poulefase beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het probleem is DIGICEL... Geen elke organisatie tekent zo een wurgcontract.

    BeantwoordenVerwijderen

Games