woensdag 30 maart 2011

Deyl: 'VS is echt een maatje te groot voor ons'


De spelers zijn teleurgesteld door het verlies van 0-4 tegen de Verenigde Staten gisteravond in Guatemala. Dit resultaat had de U-20 selectie niet verwacht. Sommigen zijn niet te spreken over de opdrachten die zij kregen van trainersbank tijdens de wedstrijd. "We moesten verdedigend spelen, terwijl wij in voorgaande wedstrijden hebben aangevallen. Plotseling moeten wij nu met een teruggetrokken spits spelen."

Trainer Harold Deyl had wel verwacht dat Suriname het niet zou halen. "De VS is echt een maatje te groot voor ons", aldus de trainer. Hij is niet te spreken over de rode kaart van Ilunga Eduards, die nauwelijks een minuut in de wedstrijd was. "We gaan vandaag de koppen bij elkaar steken, ons hergroeperen en terugkomen donderdag tegen Panama", aldus Deyl.

Op de persconferentie na afloop van de wedstrijd stelde de coach van de Verenigde Staten, de Nederlander Thomas Rongen, dat hij wel had verwacht dat zijn ploeg zou winnen. "We hebben niet alles gegeven, omdat we het spel van Suriname hebben bestudeerd." Het blijkt dat de coach en zijn staf beeldmateriaal hadden van de wedstrijden die Suriname gespeeld heeft tegen Trinidad & Tobago. Verder gaf hij aan met verschillende voetballers van Surinaamse afkomst in Nederland te hebben gesproken over ons voetbalniveau.

Vandaag traint de Surinaamse ploeg normaal. De jongens zeggen zich optimaal te zullen inzetten om een beter resultaat te halen tegen Panama. De wedstrijd tegen Panama zal morgen (donderdag) om 21:00 uur Surinaamse tijd (02:00 Nederlandse tijd) worden gespeeld.

4 opmerkingen:

 1. !!Een killerSpits bedien je ten alle tyden, die is NIET voor verdediger te spelen.

  Als men op het laatste moment het concept, het speel concept wijzigt -naar wat de voetballers beweren-, dan stuur je die jongens, ook maar het bos in. Conformeren -calculerend, behoudend spelen-, is zelfdoding/eliminatie.(Het vergt een beetje, heel klein beetje INZICHT, offfff GOODWILL.)
  Echter ons natuurlijke dominantie, ZONDER CYNISME!!, kan men NIET wegcijferen; Ook NU weer getoond. Prima spel Jongens!! Eneeeeh Suc6 tegen Panama.
  -JahX2-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. JE GAAT NIET NAAR EEN WEDSTRIJD, VOOR JE HUID, IN WELKE VORM DAN OOK, 'TE VERKOPEN'. JE PARTICIPEERT, VOOR TE WINNEN, WINNEN, EN NOG EENS, VOOR TE WINNEN. ! 

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eerlijk zeggen: vier flut doelpunten..uitgeperst. Hun obsesievelijk trainen legt hun geen windeieren!

  -JahJah-.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Belachlijk dat je voor een groot spel de speeltaktiek veranderd!! Dat zet onze jongens maar alleen in meer zenuwachtigheid..!! Vandaag beter jongens!! en jullie zullen zeker scoren!! -always Suri-

  BeantwoordenVerwijderen

Games