vrijdag 11 maart 2011

Alternatieve tenues KELME gepresenteerd


Claidel Kohinor en Jerny Faerber van de nationale U-20 voetbalselectie hebben het alternatieve tenue gepresenteerd. Met twee verschillende outfits (foto) zal Suriname U-20 aantreden tijdens het CONCACAF U-20 Kampioenschap in Guatemala. De kleding van de nieuwe sponsor KELME komt uit de standaard collectie. Omdat Kekme de deadline niet haalde, is gekozen voor dit alternatief uniform.

Wegens problemen in het productieproces van het officiële tenues kon het Spaanse merk de speciaal ontworpen garderobe niet tijdig opleveren.

De gepresenteerde tenues zijn voorzien van rugnummers en het logo van de Surinaamse Voetbalbond. Op de onderstaande foto's zijn keeper Kohinor in het rood te zien en Faerber in het wit.


7 opmerkingen:

 1. WTF is dat??

  weg met kelme!!!! waar staat die kleuren van SURINAME? groen, wit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het weinig uitstraling hebben, het is in ieder geval niet iets wat de spelers zelfverzekerder maakt. Als je naar de Nederlandse website van Kelme (www.kelme.nl) kijkt hebben ze alléén deze 2 tenues op voorraad. Terwijl op de internationale website www.kelme.com een uitgebreide catalogus staat met vele tenues en dus ook een aantal mooie met groene elementen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Damn...welke malloot ontwertp zulke lelijke tenues voor Sweet Sranang??
  Ik wil ook wel een handje helpen en de shirt ontwerpen, durf te wedden dat ik hele mooie en respectvolle shirts ontwerp kan afleveren.

  Want dit is 10x niets!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste mensen, een shirt geeft je Cachet maar als je naar deze 2 heren kijkt, vooral die ene in het rood en wit no mang kijk hoe die vogel erbij staat.Niet eens een voetbalschoen aan ook voor de man in het wit, hiet is toch geen goede vrijdag man zelf boven je knie Wit. Nee man dit is niks die mannen stralen ook niets uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Heren,

  Jullie nieuws is niet Up To Date.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. belacheljk dat suriname in dit lelijk tenue gaat spelen kelme wil graag een a merk zijn alleen laat je het surinaams elftal niet in dit tenue lopen bij kelme beloven ze veel maar doen ze weinig. er zit geen surinaamse saus op om te vlammen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niet naar de Nederlande site gaan, Kelme is best een goed Spaanse Sport merk alleen jammer dat ze de deadline niet haalde, ik hebt de nieuwe camisa van Su gezien,..zien er 10x beter uit dan die rooie witte shirts

  Props

  BeantwoordenVerwijderen

Games