zaterdag 26 februari 2011

Suriname U-20 speelt gelijk tegen Remo


De U-20 voetbalselectie van Suriname heeft de eerste vuurproef in Belém, Brazilië goed doorstaan. Het team speelde 3-3 tegen het U-20 team van Clube do Remo na een 2-2 ruststand. De oefenpot was gelijk opgaand. Suriname opende na vijftien minuten de score door Dimitrie Apai en na 25 minuten maakte Remo gelijk uit een dubieuze penalty. De gastheer nam in de veertigste minuut een 2-1 voorsprong, maar kort voor rust zorgde Rocky Kaise voor de gelijkmaker.

Halverwege de tweede helft kreeg Remo een terechte penalty, die verzilverd werd; 3-2. De Braziliaanse voorsprong werd in de 85ste minuut ongedaan gemaakt door Vitorino Pinas; 3-3. De Surinaamse doelman Claidel Kohinor (foto) maakte een fantastische indruk. Suriname speelt morgen de tweede wedstrijd tegen de U-20 selectie van Paysandu.

De twee oefenwedstrijden worde gespeeld in voorbereiding op het CONCACAF U-20 Kampioenschap 2011 dat komende maand va start zal gaan. Suriname zal in de eerste ronde het opnemen tegen de Verenigde Staten en Panama.

De beelden die op Braziliaanse televisie werden uitgezonden, zijn in de onderstaande video te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games