maandag 22 november 2010

U-20 selectie ronde verder in WK-kwalificatie


De nationale U-20 voetbalselectie van Suriname heeft ook de tweede WK-kwalificatiewedstrijd tegen Aruba gewonnen. Na de 3-1 overwinning een week terug in het André Kamperveen stadion, werd Aruba zaterdagavond op eigen veld met 4-1 verslagen.

De thuisploeg opende de score na tien minuten, maar Suriname herstelde zich snel. Vóór het ingaan van de rust scoorden Stefano Rijssel, Olvido Misidjan en Daniel Afiankoi, waardoor het 3-1 stond. Kort vóór het einde van de wedstrijd maakte Rijssel zijn tweede doelpunt, waardoor de eindstand 4-1 werd.

Volgende horde van Suriname wordt waarschijnlijk Trinidad en Tobago. De ploeg ontdeed zich makkelijk van St. Vincent en de Grenadines. De eerste wedstrijd eindigde in een ruime 8-0 winst voor de 'Soca Warriors'. Suriname en Trinidad en Tobago zullen in twee ontmoetingen moeten uitmaken wie winnaar wordt van groep D. De poulewinnaar plaatst zich direct voor het CONCACAF U-20 Championship 2011, dat in april 2011 in Guatemala plaatsvindt. Cuba, Guadeloupe en Jamaica zijn al zeker van deelname.

De nummers twee zullen in een play-off om het laatste ticket van het Caribisch Gebied spelen. Voor de play-offs zijn Curaçao, Guadeloupe en Guyana al geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games