dinsdag 20 april 2010

Suriname loot Antigua, Antillen en Saint-Martin


Het hele programma voor de eerste ronde in de Digicel Caribbean Championship 2010 (DCC'10) is inmiddels bekend. Suriname zit in poule B met Antigua & Barbuda, de Nederlandse Antillen en Saint-Martin. De wedstrijden zullen allen in het nationale stadion van Antigua & Barbuda, de Antigua Recreation Ground, worden afgewerkt. De eerste wedstrijd zal op 17 augustus 2010 gespeeld worden tegen de Nederlandse Antillen.

Natio zal in de eerste ronde één wedstrijd spelen tegen ieder andere tegenstander in de poule. In totaal zullen dus 3 wedstrijden worden afgewerkt van 17 augustus tot 21 augustus in de hoofdstad St. John's. Als eerste tegen de Antillen, op 19 augustus tegen Saint-Martin en als laatste tegen Antigua & Barbuda op 21 augustus.

Om de tweede ronde te bereiken zal Suriname de winnaar van de poule moeten worden. Daarnaast gaan de twee beste nummers 2 van de vier poules ook door naar de volgende ronde. In de tweede ronde zullen de tegenstanders sterker worden. De teams die automatisch zijn geplaatst voor de tweede ronde zijn Cuba, Guyana, Grenada, Trinidad & Tobago, Guadeloupe en Haïti. De wedstrijden zullen vanaf eind oktober tot begin november gespeeld worden.

Voor de derde ronde eind november zijn Martinique en Jamaica al geplaatst. Jamaica als titelverdediger en Martinique als organiserend land van de laatste ronde. In deze ronde zijn er twee poules met vier teams, waarbij iedere nummer 1 uit de poules de finale tegen elkaar zullen spelen.

Groepen eerste ronde DCC'10


Wedstrijden worden gespeeld
vanaf 18 augustus t/m 22 augustus:

Groep A

1. Anguilla

2. Bahamas

3. Cayman eilanden

4. Puerto Rico


Wedstrijden worden gespeeld
vanaf 17 augustus t/m 21 augustus:

Groep B

1. Antigua & Barbuda

2. Nederlandse Antillen

3. Saint-Martin

4. Suriname


Wedstrijden worden gespeeld
vanaf 6 oktober t/m 10 oktober:

Groep C

1. Barbados

2. Britse Maagdeneilanden

3. Saint Lucia

4. Saint Vincent en de Grenadines


Wedstrijden worden gespeeld
vanaf 7 oktober t/m 11 oktober:

Groep D

1. Dominica

2. Dominicaans Republiek

3. Montserrat

4. Saint Kitts & Nevis

2 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat Suriname naar 2.ronde gaat. Maar, met onze SVB..... je weet nooit wat kan gebeuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop ook dat ze het halen,maar het is keer op keer gebleken dat we niet in staat zijn die kleine eilandjes te verslaan.Antigua and Barbuda is een sterkere tegenstander,van Sint Maarten is maar hoogstens de vraag of we daarvan winnen en heel misschien kan Suriname van Nederlandse Antillen winnen en dan met de grootste moeite.En wederom zal Suriname grandioos ten ondergaan,maar ach,we weten inmiddels dat de heer Gikus niets liever doet dan niets doen.....

    BeantwoordenVerwijderen

Games