donderdag 5 november 2009

Trinidad nog steeds optie voor Aloema


Ronny Aloema (foto: met teamgenoten van Tobago United) heeft in zijn achterhoofd eens terug te keren naar Trinidad en Tobago als beroepsvoetballer. Op dit moment heeft dat niet zijn voorkeur. Hij wil zich concentreren op de landscompetitie waarin SV Transvaal een belangrijke plaats moet veroveren. Daar heeft hij zijn zinnen op gezet. Een Trinidadiaanse speler van Tobago United had hem op het Caribische eiland reeds gevraagd de stap naar North East Star te maken. Een profclub in het noorden van Trinidad.

“De tijd hiervoor is nog niet rijp. Ik wil de competitie hier afmaken, dan zien we wel verder. Een deel van het salaris dat Aloema nog te goed heeft bij Tobago United is nog niet uitbetaald. “Ik overweeg de spelers die samen met mij het slachtoffer zijn geworden te bellen. We zullen nagaan hoe verder te handelen”. Over het resultaat van de nationale selectie tijdens de Independence Cup, zei Aloema dat de wet van voetbal weer eens heeft bewezen dat als je niet scoort je gescoord zal worden.

“De kansen lagen er in de eerste en laatste wedstrijd. Aan de overwinning tegen Frans-Guyana zijn onderling geweldige motivatiegesprekken gevoerd. “We hadden het besef dat het publiek niet teleurgesteld naar huis mocht na de tweede wedstrijd. Jammer dat wij afhankelijk waren van de uitslag van de wedstrijd tussen Guyana en Frans-Guyana. Ondanks het feit dat de strijd was gestreden na de overwinning van Guyana, hebben wij tegen de Nederlandse Antillen alles gedaan om te winnen en het publiek enigszins tevreden gesteld. De Antillianen hebben verrast. Ze hebben tegen ons hun beste wedstrijd gespeeld. Ze hebben zeker ook kansen gehad. Gezegd mag worden dat hun reservedoelman erger kon voorkomen”, vindt Aloema.

Nu het toernooi achter de rug is, gaat Aloema – die zeker een van de beste spelers was tijdens de strijd om de Independence Cup – zich volledig toeleggen op het bereiken van successen met SV Transvaal. SV Transvaal heeft drie wedstrijden gespeeld. Tweemaal winst tegen The Brothers en Boskamp en gelijk tegen Nacional. “Ik heb tegen de spelers gezegd dat we niet mooi hoeven te spelen, maar de winst moeten binnenhalen.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games