dinsdag 10 november 2009

Marlon Felter teleurgesteld in bestuur SVB


Aanvoerder Marlon Felter (foto) van de nationale voetbalselectie van Suriname is enorm teleurgesteld in het bestuur van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Felter viel in de laatste wedstrijd van de Independence Cup 2009 tegen de Nederlandse Antillen (1-1) geblesseerd uit en werd volgens hem daarna aan zijn lot overgelaten door de SVB.

De aanvoerder, die door de blessure voor onbepaalde tijd ook niet voor zijn club (Walking Boyz Company) kan uitkomen, geeft aan dat niemand van de SVB daarna contact met hem heeft opgenomen om te informeren naar de ernst van de blessure. “Ik kon twee dagen niet lopen. Ik geef alles voor mijn land en dan word ik zo behandeld. Niemand heeft contact met mij opgenomen. Ik heb Dennis Ritveld, die ook in het medisch team van de nationale selectie zit, zelf gebeld en die heeft mij doorverwezen naar fysiotherapeut Den Hartog.”

Felter weet niet wie voor de kosten van de fysiotherapeut zal opdraaien. “We hebben nog niet over geld gesproken. We zien wel”. Felter zegt dat teammanager Ebu Jones, die hem daags daarna belde, een afspraak met de fysiotherapeut zou maken en Felter terug zou bellen. Felter zegt dat hij daarna niets meer van Jones heeft vernomen.

Jones, om een reactie gevraagd, geeft aan dat hij na het gesprek met Felter contact heeft opgenomen met de fysiotherapeut. Die zou contact opnemen met de speler. Jones heeft daarna geen contact meer opgenomen met de speler, omdat die ervan uit ging dat Felter hem zou bellen als de fysiotherapeut contact had opgenomen. De international wordt naast de fysiotherapeut ook behandeld door de masseur van de club.

SVB-voorzitter Louis Giskus en Waldo Gobardhan, die de nationale selecties onder zich hebben, verwoorden dat zij de voetballer niet aan hun lot hebben overgelaten, maar dat zij niet op de hoogte waren van de situatie. De bestuursleden zeggen dat zij direct ervoor zullen zorgen dat alles recht getrokken wordt.

Giskus informeert dat het de taak van de teammanager is om contact te onderhouden met de spelers. Als er zaken spelen dient hij dit aan Gobardhan te rapporteren. Gobardhan zegt dat Jones het geval van Felter diezelfde maandag heeft aangekaart. Jones zou contact maken met de fysiotherapeut en een afspraak voor de speler maken. Daarna ging hij ervan uit dat alles in orde was, omdat er niet meer erover gesproken is.

1 opmerking:

  1. slechte reclame van de SVB voor de surinaamse jongens in nederland, die voor suriname willen uitkomen. :(

    BeantwoordenVerwijderen

Games