zondag 20 mei 2018

SVB wilde Stanley Menzo als bondscoach

Stanley Menzo heeft na intensieve gesprekken met het bestuur van de Surinaamse Voetbalbond (SVB), na diepgaand beraad vastgesteld dat hij op dit moment geen invulling kan geven aan de functie van bondscoach. Hij betreurt het dan ook ten zeerste dat ondanks alle inspanningen van zowel zijn kant als van de zijde van het SVB-bestuur de gemeenschappelijke wederzijdse ambities niet kunnen worden ingevuld.

In een gezamenlijke verklaring doen de SVB-voorzitter John Krishnadath en Stanley Menzo deze mededeling. Menzo heeft altijd de wens gehad iets voor het Surinaamse voetbal te betekenen. In zijn visie heeft Suriname met de beschikbare jeugdige talenten en de veranderingen bij de Concacaf nu de kans om grote stappen te maken.

Menzo kan op dit moment, vooral in deze fase van zijn gezinssituatie, geen absolute invulling geven aan de functie van bondscoach in de zin zoals door het SVB bestuur wordt beoogd. Van de zijde van de SVB is er begrip voor zijn conclusie.

Van harte hoopt Menzo dat de inspanningen van het SVB-bestuur om het Surinaamse voetbal naar een hoger niveau te brengen op korte of middellange termijn resultaten zullen opleveren. Hij wenst de SVB daarbij alle succes toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games