zaterdag 22 april 2017

U-17 selectie goed voorbereid voor Cuba

"De voorbereidingen lopen vlot en we zijn op Schema." Dit geeft bondscoach Rogillio Kolf van de nationale U-17 selectie aan. De selectie speelt vandaag zijn eerste WK-kwalificatiewedstrijd tegen Cuba. Costa Rica en Canda zijn de andere. Twee landen in de poule.

Kolf geeft aan dat de jongens het veld hebben verkend en ook er op hebben getraind. De selectie die al op 18 april in Panama was, heeft wat trainingen gedaan op het veld en de selectie is fit. Voor de oefenmeester is het alleen wachten op het signaal van de scheidsrechter om te beginnen aan de wedstrijd.

De trainer heeft ook gewerkt aan de motivatie van de jongen en hen geinstrueerd om niet bang te zijn voor hun tegenstander. Kolf weet dat het niet makkelijk zal gaan, maar ziet zijn kansen wel groot om de eindronde te halen. Daarom zal het resultaat van de eerste wedstrijd heel cruciaal zijn. Dit gaat bepalen hoe je strategie voor het toernooi er verder uit zal zien.

Voor de trainer de jongens van Suriname is Cuba geen onbekende. In de CFU-groepsfase is Suriname al tegen Cuba uitgekomen enverloor met 2-1. Kolf zegt dat uit de fouten van deze wedstrijd geleerd zijn. Van Canada en Costa Rica kan Kolf niet veel zeggen. Hij heeft wat informatie van het internet kunnen halen, maar verder zijn de twee landen onbekend voor hem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games