vrijdag 3 maart 2017

Trinidad wil revanche met oefeninterland


Trinidad & Tobago wil de bittere nasmaak van de 2-1 nederlaag tegen Suriname middels een vriendschappelijke wedstrijd goedmaken. Op verzoek van de Voetbal Bond van Trinidad zal de nationale selectie van Suriname op vrijdag 10 maart een vriendschappelijke interland spelen tegen Trinidad & Tobago in het André Kamperveen stadion.

Suriname heeft in januari in de 5th place play-off wedstrijd van de Caribbean Cup, Trinidad & Tobago in eigen huis verslagen. Een sprankelend doelpunt van Ivanildo Rozenblad zorgde in de tweede verlenging voor de winst: 2-1. Echter werd Suriname evenals Trinidad & Tobago door Haïti uitgeschakeld.

Tom Saintfiet werd in december door de Trinidadianen aangesteld als de nieuwe bondscoach. De Belg volgde Stephen Hart op. Tom Saintfiet heeft na precies een maand ontslag genomen als bondscoach van Trinidad &Tobago. Nu is de Trinidadiaan Dennis Lawrence zijn opvolger.

Het bestuur van de SVB heeft via de directeur Arnold Bilkerdijk onlangs de medewerking van de verenigingen gevraagd om hun spelers ter beschikking te stellen voor de Nationale Senioren A-Selectie.


In verband hiermee zijn de volgende spelers opgeroepen voor de selectie: Van Robinhood: Claidel Kohinor, Saverio Adeni, Gilberto Eind, Andwele Baja, Roxey Fer en Ivanildo Rozenblad. Leo Victor: Sersinio Profijt, Purcy de Baas, Albert Nibte, Silvion Sedney, Conswello Gregor en Romano Holtuin. Inter Moengo Tapoe: Miquel Darson, Anduelo Amoeferi, Sergino Eduards en Donnegy Fer. W.B.C.: Guno Kwasie, Gillian Maatrijk en Bruce Diporedjo. Jong Rambaan: Regillio Abiting. Nishan ’42: Jerny en Gillermo Fearber en van W Connection: Dimitri Apai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games