vrijdag 17 februari 2017

SVB ontvangt aanvragen voor oefeninterlands


De nationale voetbalselectie van Suriname zal op 10 maart een oefeninterland spelen tegen Trinidad & Tobago. De wedstrijd zal in het André Kamperveen stadion gespeeld worden. Ronald Kolf, technisch directeur van de Surinaamse Voetbalbond, bevestigt dit.

Kolf geeft aan dat de SVB drie verzoeken heeft gehad om een oefeninterland te spelen. Curaçao had het eerste verzoek gedaan, waarna ook Frans-Guyana zijn verzoek indiende. Trinidad was de laatste dat een verzoek indiende. Het is de bedoeling dat Suriname kort voor of na de wedstrijd tegen de 'Soca Warriors', zal uitkomen tegen Frans-Guyana.

Tegen Curaçao zal het nationaal elftal waarschijnlijk op een later tijdstip uitkomen. Zowel Curaçao als Frans-Guyana bereidt zich voor op de Gold Cup, terwijl Trinidad & Tobago zich voorbereidt op de WK-kwalificatie 2018.

Op 24 en 28 maart moet Trinidad de WK-kwalificatiewedstrijden spelen tegen Panama en Mexico. De nieuwe hoofdtrainer Dennis Lawrence ziet de ontmoeting met Suriname als een goed meetmoment. Het team zal met 27 spelers naar Suriname afreizen, om zich te revancheren om het eerdere verlies dat het had geleden. In januari won Suriname in de Gold Cup play-offs thuis met 2-1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games