donderdag 6 oktober 2016

Rozenblad opgeroepen door Gödeken


Ivanildo Rozenblad, de aanvaller van Robinhood, is opgeroepen door bondscoach Roberto Gödeken voor de wedstrijd tegen Guyana, die Suriname zaterdag speelt in het kader van de derde ronde van de Caribbean Cup 2016. Deze wedstrijd vangt aan om 16:30 uur en zal afgewerkt worden in het André Kamperveen stadion.

Rozenblad was voor de eerste wedstrijd tegen Jamaica, die vanwege noodweer in Jamaica verschoven is tot een nader te bepalen datum, niet opgeroepen. Gödeken heet ervoor gekozen om Rozenblad toch op te roepen voor de wedstrijd tegen Guyana. Rozenblad presteerde heel goed in de Stars Cup, een vriendschappelijk toernooi dat vorige maand plaatsvond, waaraan Natio ook meedeed.

In de halvefinale van dit toernooi stond Rozenblad met Robinhood tegenover de selectie van Gödeken. De aanvaller maakte toen indruk op de bondscoach, hierdoor heeft Gödeken gekozen om hem op te roepen. De bondscoach zegt verder dat de wedstrijd tegen Guyana een cruciale wedstrijd is. Hij meent dat Suriname deze wedstrijd verplicht is om te winnen als het een kans wil maken op kwalificatie naar de volgende ronde.

Voor de andere wedstrijd van de Caribbean Cup moet Suriname op bezoek bij Jamaica en dat wordt een lastige klus, meent Gödeken. Het thuisvoordeel en de steun van de supporters kunnen de nationale selectie stimuleren om een goed resultaat te behalen tegen Guyana, zegt de bondscoach tot slot.

De eindselectie bestaat uit de volgende 18 spelers:

doelverdedigers:
Obrendo Huiswoud (Inter Moengotapoe)
Claidel Kohinor (Robinhood)

verdedigers:
Saverio Adenie (Robinhood)
Joel Baja (Inter Moengotapoe)
Miquel Darson (SV Notch)
Gilberto Eind (Nishan '42)
Guno Kwasie (Walking Boyz Company)
Albert Nibte (Leo Victor)

middenvelders:
Serginio Eduard (SV Notch)
Sorencio Juliaans (Transvaal)
Mitchell Kisoor (Robinhood)
Gregory Pokie (Inter Moengotapoe)
Sylvion Sedney (Leo Victor)

aanvallers:
Dimitrie Apai (W Connection) - Trinidad
Jelany Djemesi (Excelsior)
Roxey Fer (Robinhood)
Stefano Rijssel (Inter Moengotapoe)
Galgyto Talea (SV Notch)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games