donderdag 15 september 2016

U-17 selectie vertrokken naar Trinidad


Suriname zal in de tweede ronde van de WK-kwalificatiewedstrijden voor spelers onder de 17 jaar zeker 5 wedstrijden spelen op Trinidad & Tobago. Dit geeft trainer Regillio Vroom van de nationale U-17-selectie aan. De delegatie is vandaag vertrokken. Vroom is hoopvol gestemd en acht Suriname in staat een van de vijf plaatsen te bemachtigen, om verder te gaan naar het eindtoernooi.

De oefenmeester geeft dit aan, omdat hij weet dat zijn jongens gemotiveerd en bereid zijn te werken. Ook liggen de onderlinge resultaten lichtelijk aan de kant van Suriname. Vroom zegt dat Suriname U-15 verband vaak gespeeld heeft tegen Guadeloupe en heeft de wedstrijden omgezet in een overwinning.

Tegen Cuba en Curaçao zijn er niet veel wedstrijden gespeeld, maar desondanks is Vroom hoopvol. Vroom zegt dat na de eerste ronde er weer een grote groep bij elkaar werd gehaald en daaruit zijn de twintig jongens gekozen. "Het was niet zo dat de jongens die in de eerste ronde hadden meegedaan automatisch gekozen zouden worden. Iedereen moest weer bewijzen en nieuwe jongens werden bijgehaald", zegt Vroom.

De trainer zegt dat zo drie jongens van de eerste ronde selectie het niet hebben gehaald en zijn vervangen. Voor de rest is de selectie onveranderd.

Suriname zit samen met Guadeloupe, Cuba en Curacao in groep B, terwijl Bermuda, Jamaica, Trinidad & Tobago en Haïti groep A vormen. Van elke poule gaan de beste twee landen over samen met de beste nummer drie van de twee poules. In de groepsfase wordt er een ronde gespeeld, waarna de beste vijf onderling zullen spelen voor de ranking.

De spelers die geselecteerd zijn: Chesron Aloewel, Melchen Atmopawiro, Clarence Belong, Rivaldo Doorson, Jenairo Eenig, Vishinto Feller, Jamiro Heckbert, Archero Hoever, Jaycee Marsidin, Lorenzo Nelom, Donovan Rellum, Michiel Revales, Aziez Saino, Bjorn Graves, Fabricio Saling, Jean Paul Merswin, Gideon Seymonson, Rivaldo Soesman, Shawn Tjokrodimedjo en Migwenza Vola.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games