donderdag 1 september 2016

Fransen oefenen niet zonder spelers uit buitenland


Suriname is momenteel aan het voorbereiden op de derde ronde van de Caribbean Cup 2016, die in oktober voortgezet zullen worden. In dit kader wilde Natio een oefenpartij tegen de Fransen spelen en in eerste instantie was het buurland wel eens met dit voorstel, zegt de bondscoach.

Enkele dagen terug heeft de bondscoach gehoord dat de Fransen afgezegd hebben voor deze partij, omdat zij niet over alle buitenlandse spelers zullen beschikken.

De nationale selectie zal dan verder gaan met haar voorbereidingen en al in september zal ze meedoen aan de Stars Cup, een vriendschappelijk toernooi, die gehouden zal worden in Suriname. Aan dit toernooi zullen ook Inter Moengotapoe, RObinhood, Jong Rambaan, Leo Victor, Deva Boys en Nishan'42 meedoen.

Suriname komt op 5 oktober in actie in en tegen buurland Guyana en op 8 oktober krijgt de selectie bezoek van Jamaica in het André Kamperveen stadion in het kader van de Caribbean Cup.

4 opmerkingen:

 1. A la CONMEBOL, bienvenido

  BeantwoordenVerwijderen
 2. deze gasten spelen zelfs hun oefen potjes met de "buitenlandse spelers" laat staan hun kwalificatie duels voor het WK....nu wij nog idioten...dubbele paspoorten invoeren AUB

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahaha, dat je alleen vriendschappelijk kan spelen tegen je eigen clubs uit de competitie is gewoon lelijk. Ik ben blij dat dit soort nieuws niet in Holland in de kranten staat, IEDEREEN zou ons uitlachen hier: marok, turk, afrikano, anti, polska, echt ie-der-een....

  En gaat suriname zichzelf nog een keer serieus nemen of moeten wij onszelf erbij neerleggen dat we ons voor altijd moeten blijven schamen voor ons land wat betreft voetbal?

  Groeten
  Laires

  BeantwoordenVerwijderen

Games