zaterdag 23 juli 2016

Tweede winst voor nationale U-17 selectie


De U-17 nationale voetbalselectie heeft vrijdagmiddag de tweede wedstrijd in poule 6 in het kader van het Concacaf WK U-17 kwalificatie toernooi, gewonnen met 3-0 van Britsh Virgin Islands (BVI). De ruststand in deze ontmoeting was 1-0.

Suriname was ook in deze wedstrijd de agressor. De bal werd vooral flink rond getikt op de helft van de tegenstander. BVI daarentegen kon na lang tegenstand, de drukking op gegeven moment niet aan en was genoodzaakt zich defensief op te stellen.

Suriname sloeg vooral toe via de flanken. Jenario Eenig (Transvaal) Archero Hoever (Robinhood) en Aziez Saino (OASE), waren de doelpuntenmakers. Met deze overwinning is Suriname met één been reeds geplaatst voor de tweede ronde die in september wordt gespeeld in Trinidad & Tabago. Trainer Regillio Kolf kijkt tevreden terug op deze ontmoeting. De opdrachten zijn volgens hem redelijk tot goed uitgevoerd. Het speelplan was ook om zoveel als mogelijk druk uit te oefenen geeft hij aan. De focus is nu om ook de laatste wedstrijd tegen de Bahama's in winst om te zetten om zo als nummer 1 te eindigen in deze poule. Suriname won woensdag eveneens in het Frank Essed Stadion, met 6-0 van Anguilla.

Zondag is de laatste speeldag in deze poule. Om 14:30 uur komen tegen elkaar uit BVI en Anguilla waarna Suriname het opneemt tegen de Bahama's.

3 opmerkingen:

 1. Suriname u17 wint de derde wedstrijd van de Bahamas met 2-1 Suriname heeft een strafshop gemist

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knappe prestatie van U-17 3 gespeeld 3 gewonnen. Geen twijfel dat er talenten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja maar de opponent heeft niet met profs gespeeld. want anders was het anders hor.
  NaraH.

  BeantwoordenVerwijderen

Games