donderdag 10 maart 2016

Saint-Martin trekt zich terug uit Caribbean Cup


Het Franse eiland Saint-Martin zou over twee weken in de Caribbean Cup aantreden tegen Suriname en Guadeloupe, maar heeft zich om nog onbekende reden teruggetrokken uit het toernooi. In de eerste kwalificatieronde gaan twee landen per poule door. Doordat iedere poule maar drie landen telt, heeft Suriname zich automatisch gekwalificeerd voor de volgende ronde.

In de eerste ronde zullen 20 landen deelnemen verdeeld in zes poules van drie landen en dus één poule met twee landen. De nummers 1 en 2 van elke poule kwalificeren zich voor de tweede ronde. De nationale voetbalselectie zal nog wel tegen het andere Franse eiland, Guadeloupe, moeten spelen. Suriname en Guadeloupe spelen 2 wedstrijden op uit en thuis basis tegen elkaar. De eerste wedstrijd is op 23 maart in Guadeloupe en de return is op 29 maart in Paramaribo.

Deze tweeluik met Guadeloupe is desalniettemin toch belangrijk voor Natio. De "groepswinnaar" zal namelijk in de volgende ronde op papier een makkelijkere tegenstanders treffen.

3 opmerkingen:

  1. Yo Ray-G wordt de wesstrijd tegen Gua op dit kanaal live weergegeven ? zoja hoe laat ? Su en Ned tijd ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er is steeds weer djoegoedjoegoe in su nu weer met boetoe? dan hoe dan?

    BeantwoordenVerwijderen

Games