woensdag 23 maart 2016

Bondscoach rekent op winst voor Suriname


De nationale voetbalselectie van Suriname heeft dinsdagmiddag haar laatste training afgewerkt in het Stade René Serge Nabajoth in Abymes, Guadeloupe. Natio neemt het vandaag om 21.00 uur in de voorronde van de Caribbean Cup 2016 op tegen Guadeloupe (foto: de tegenstanders tijdens hun training).

Natio kende een goede voorbereiding op weg naar deze kampioenschappen. Er werden twee oefeninterlands gespeeld waarvan één in winst is omgezet. De selectie is bijkans twee maanden in training geweest. Er zijn op weg naar de wedstrijd twee teambuildingssessies gehouden met de ploeg in Cayenne en in Guadeloupe.

De selectie is via Cayenne doorgereisd naar Guadeloupe. Suriname is in Poule 6 ingedeeld, samen met het gastland. Saint-Martin heeft zich teruggetrokken uit deze poule. Suriname en Guadeloupe zijn hierdoor automatisch geplaatst, echter spelen de landen op basis van uit en thuis voor de eerste en tweede plaatsbezetting.

Volgens bondscoach Roberto Gödeken wordt het een moeilijke wedstrijd voor Suriname. "We spelen uit en als we naar Guadeloupe kijken, kunnen we goed tegenstand krijgen. Enkele spelers komen uit Frankrijk, dus we mogen ze niet onderschatten". De bondscoach heeft ondanks alles het volle vertrouwen in zijn team. Hij rekent er op dat hij met winst terugkeert naar Suriname. De opdrachten moeten gewoon goed uitgevoerd worden.

Fysiek hebben de jongens van Guadeloupe een voorsprong. Suriname is gebrand, om te winnen, zegt Gödeken. "Het is team waarmee we verder willen gaan en het wordt dus alles op alles.

Suriname begint met de volgende basisspelers aan de wedstrijd.

doelverdediger:
Claidel Kohinor (Robinhood)

verdedigers:
Guno Kwasie (Walking Boyz Company)
Gilberto Eind (Nishan '42)
Joel Baja (Inter Moengotapoe)
Saverio Adenie (Robinhood)

middenvelders:
Albert Nibte (Leo Victor)
Gregory Pokie (Inter Moengotapoe)
Dimitrie Apai (W Connection) - Trinidad
Mitchell Kisoor (Robinhood)

aanvallers:
Stefano Rijssel (Inter Moengotapoe)
Roxey Fer (Robinhood)

5 opmerkingen:

 1. wat voor bulshit is dit volgens starnieuws heeft
  Suriname 0-0 gelijk gespeeld .maar heeft Guadeloupe
  via strafschoppen met 3-2 gewonnen.waarom speel je 2 wedstrijden dan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat begrijp ik ook niet man

  BeantwoordenVerwijderen
 3. huiswoud keept de laatste wedstrijden niet zo goed

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik denkt dat de scheitsrechters het te gezellig vonden om te stoppen..want op de CFU side wordt gelijkspel 0-0 aangegeven

  BeantwoordenVerwijderen

Games