maandag 22 februari 2016

Guyana thuis te sterk voor verzwakt Suriname


De nationale voetbalselectie van Suriname heeft zondagavond met 2-0 verloren van Guyana. In het nationaal stadion van Guyana, Providence, wonnen de "Golden Jaguars" door doelpunten van Gregory “Jackie Chan” Richardson in de 18e en 74ste minuut. Natio reisde met slechts 15 spelers af naar Georgetown, in plaats van 18. Wat de reden hiertoe is, is nog onduidelijk.

In de basis bij Suriname stonden Claidel Kohinor; Miquel Darson, Saverio Adenie, Albert Nibte, Guno Kwasi; Bruce Diporedjo, Mitchell Kisoor, Enzo Senkye; Milton Pinas, Roxey Fer en Evani Esperance. De reserves waren Galgyto Talea, Jual Pengel, Yvanildo Miesidjan en Sercinio Profijt.

11 opmerkingen:

 1. Guno,Bruce,Mitchell,Roxey,Evanien Galgyto...had tenminste een doelpunt verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Droevig . De trainer kan het niet aan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er is geen bondstrainer. Die man is interim en SVB behandelt hem ook als interim, na elk toernooi ontbinden ze die selecties en technische staf, dus men kiest nu voor n andere benadering d tijdens Dean Gorre. Er is ook geen planning,dus als Godeken professioneel is en lange termijn plant zou en moet hij niet moeten inboeten aan d late planning van interlands. Roberto, laat svb hun eigen poepje in hun soepje opruimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dus gaan we onder anguilla em britisch island op de wereld ranglijst komen te staan vanwege dit verlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. SVB maakt dat helemaal niet uit vriend. Ze zitten nu lekker in Zwitserland voor de Verkiezing van de FiFa voorzitter, rarara nog n game tegen Frans Guyana of niet??? Was toch voor deze week nog op schema??

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen enkele trainer kan het aan.Al plaats je Louis van Gaal,het spelers materiaal is extreem zwak.Suriname verliest nu van elk ander land,maakt niet uit wie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wordt er thuis of uit gespeeld tegen Frans Guyana

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Suriname wint met 3-2 van frans guyana.

  BeantwoordenVerwijderen

Games