woensdag 24 juni 2015

SVB zoekt naar oplossing voor U-23 selectie


De nationale U-23 voetbalselectie die vandaag moest afreizen naar Puerto Rico, kan niet vertrekken. De Surinaamse delegatie kan geen visa krijgen van de Verenigde Staten. Dit vanwege een probleem met het systeem bij de Amerikaanse ambassade in Paramaribo. De selectie moest uitkomen in de kwalificatie voor de Olympische Spelen 2016.

De selectie zou maandag al moeten afreizen naar Puerto Rico. Suriname zit in poule samen met het gastland Puerto Rico, St. Vincent & the Grenadines en Trinidad & Tobago. Suriname U-23 zou vandaag als eerste in actie komen in poule 4 tegen Trinidad & Tobago in het Juan Ramón Loubriel Stadium te Bayamón.

Bondscoach van de U-23 selectie van Suriname, Roberto Gödeken, vindt het een zeer lastige zaak. "Alles is on hold en instructies van het bestuur van de Surinaamse Voetbalbond worden afgewacht. Tot nu toe zijn er nog geen instructies en kunnen we nog niet afreizen."

"Het SVB-bestuur zou verder afstemmen met de Caribbean Football Union en de ambassade om te kijken naar mogelijkheden. De selectie is bijeen in het Emile De la Fuente Sportcomplex. We zijn reis klaar en wachten", zegt Gödeken. "Iedereen is in de spanning. Gisteren was er nog hoop gegeven vanuit de ambassade dat er naar een mogelijkheid zou worden gezocht."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games