zaterdag 16 mei 2015

Wooter: 'Suriname gaat van Curaçao winnen'


Op woensdag 20 mei a.s. spelen Suriname en Curaçao een officieus oefeninterland tegen elkaar in het stadion van Almere City FC. Oftewel bondscoach Dean Gorré (Suriname) tegen bondscoach Patrick Kluivert (Curaçao). Nordin Wooter heeft in opdracht van de Surinaamse Voetbalbond de wedstrijd vanuit zijn Wooter Academy georganiseerd.

Zowel het Surinaamse als het Curaçaose elftal hebben de ambitie om in 2018 mee te doen aan de eindronde van het WK in Rusland. Om dat doel te bereiken is het van belang spelers, die in andere competities dan alleen de Surinaamse of Curaçaose spelen, aan te trekken voor de nationale elftallen. Daarom wordt het officieuze oefenduel in het stadion van Almere City FC gespeeld met spelers uit de Nederlandse Eredivisie. Dit zijn ook de spelers die hebben aangegeven dat indien mogelijk zij zich onmiddellijk zullen aanmelden om voor Suriname uit te komen.

Suriname heeft echter nog geen dubbele nationaliteit mogelijkheid zoals bijvoorbeeld Trinidad dat wel heeft. Die dubbele nationaliteit zou het voor spelers mogelijk maken zowel in de Europese competities alsook voor het Surinaamse nationale elftal uit te komen.

Wedstrijdinformatie
Datum: woensdag 20 mei 2015
Stadion: Almere City FC (Competitieweg 20, 1318 EA Almere)
Kaartverkoop online: Hier voor €12,50 (volwassenen) en €7,50 (jeugd t/m 12 jaar)
Kaartverkoop stadion: Vanaf 17:30 voor €15,00 (volwassenen) en €7,50 (jeugd t/m 12 jaar)
Aftrap: 19:00

De beelden van het interview met Nordin Wooter, is in de onderstaande video te bekijken.2 opmerkingen:

  1. Suriname gaat van Curacao winnen?Het omgekeerde kan ook waar zijn dat Curacao van Suriname (Suriprofs) wint.Beter is het te zeggen dat we "hopen" dat Suriname gaat winnen,want Patrick Kluivert is ook niet gek.Niemand kan onderschat worden.Laten we hopen dat Dean Gorre ook met dit team succes zal boeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. doordacht initiatief en een prachtig stadion! 'Natio' Nederland;)

    BeantwoordenVerwijderen

Games