dinsdag 5 mei 2015

Cronie lang aan de kant na zware overtreding


De zware overtreding tijdens de oefenwedstrijd tegen Guyana, op aanvaller Miquel Cronie (foto: midden) van de Surinaamse nationale voetbalselectie, heeft grote gevolgen voor de speler in kwestie. Cronie, vooral een centrale figuur binnen zijn club Leo Victor, liep bij de aanslag op zijn benen een gebroken kuitbeen op en moest daarvoor geopereerd worden.

Nu blijkt dat Cronie mogelijk pas na een jaar weer normaal zal kunnen voetballen. Het wegvallen van Cronie is ongetwijfeld een aderlating voor de nationale ploeg. Tijdens het ABCS-toernooi begin dit jaar was een doelpunt van Cronie beslissend voor het binnenhalen van de titel.

De Surinaamse selectie won het oefenduel tegen Guyana met 1-0. Deze interland werd gespeeld i.v.m. de voorbereiding op de WK-kwalificatieduels tegen Nicaragua. Suriname oefent mogelijk nog tegen Trinidad & Tobago aan het einde van de maand en speelt daarna op 8 en 16 juni, eerst uit en dan thuis, tegen Nicaragua.

2 opmerkingen:

  1. gewoon keihard terugwerken suc6!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Miguel, all the best brada.. We kennen je goal nog van de finale ABCS toernooi.... so a libi de maar big upp. Je bent n voorbeeld figuur!

    BeantwoordenVerwijderen

Games