vrijdag 27 maart 2015

Spelers Natio individueel getest door staf


Bondscoach Dean Gorré staat deze week voor de tweede keer voor de nationale voetbalselectie van Suriname. Vorige week zaterdag kwam Gorré samen met zijn assistent-trainer Ervin Lee en keeperstrainer Jack Mangalie aan in Paramaribo. "Deze week stond vooral in het teken van medische testen, alle spelers worden individueel getest op conditie en op medisch gebied", laat Mangalie weten aan NatioSuriname.com.

"Deze taken worden uitgevoerd door professionele fysiotherapeuten, inspanningsfysioloog en bewegingswetenschapper. Daarnaast zal een arts in samenwerking alles in kaart brengen, zo krijgen we een compleet spelersprofiel aangevuld met technische vaardigheden", aldus de keeperstrainer.

De trainingen zullen verder opgebouwd worden met een conditie prikkel, dieper op het tactische gedeelte en aansluiten op een te spelen onderlinge oefenwedstrijd. "We zijn zeer tevreden over het huidige niveau, er is duidelijk een hoger niveau te herkennen, de spelers zijn gemotiveerd en alle faciliteiten zijn bevorderend."

De trainingsweek wordt afgesloten met een oefenwedstrijd die onderling wordt gespeeld, daarna is er een uitje gepland om de teamgeest te versterken. Aansluitend zal de technische staf ook een voorlopige selectie met 23 namen bekend maken en de overige spelers komen op een shortlist. Afgelopen weekend bekeek de technische staf al de wedstrijd tussen Leo Victor en WBC (3-2). Vandaag zal de bondscoach de topper in de Eerste Klasse tussen Robinhood en koploper Jong Rambaan bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games