maandag 15 september 2014

Suriname U-20 wint met 1-0 van Cubanen


Suriname U-20 is nog in de race voor de CONCACAF U-20 Championship op Jamaica, begin volgend jaar. Na een 2-1 verlies vrijdag tegen gastland Trinidad & Tobago heeft de nationale jeugdselectie zondag met 1-0 gewonnen van Cuba. Ricardo Faerber (foto: links) maakte op slag van rust het enige doelpunt in de wedstrijd.

Suriname komt hierdoor in Groep A op 3 punten net als Cuba, maar de Surinamers hebben een beter doelsaldo en staan nu op de tweede plek in de poule. Als Suriname deze tweede plaats in de poule behoudt, kwalificeren de jeugdigen zich voor het CONCACAF-toernooi.

Echter Cuba en in mindere mate Curacao hebben ook nog een kans om tweede te eindigen in de poule. Dinsdag speelt Suriname tegen Curacao dat nog 0 punten heeft en Trinidad & Tobago, dat zo goed als zeker is van de volgende ronde, speelt tegen de Cubanen.

Curaçao verloor gisteravond met 4-0 van Trinidad en heeft tot nu toe geen vuist weten te maken in dit toernooi. Trinidad gaat met 6 punten uit twee wedstrijden aan kop en heeft alle kaarten in handen om als groepswinnaar uit de bus te komen.

In een persbericht berichtte de Surinaamse Voetbalbond eerder dat er drie tickets te verdienen zijn voor het CONCACAF-toernooi. Na navraag bij de Caribbean Football Union (CFU) door NatioSuriname.com blijkt dit echter onjuist te zijn. "In totaal zullen vier teams zich kwalificeren via de finaleronde in Trindiad. De Caribische regio zal vijf teams, inclusief host Jamaica, hebben op het CONCACAF-toernooi", aldus de CFU.

9 opmerkingen:

 1. Raj G, bedankt voor de wijze waarop wij de wedstrijdverloop hebben kunnen volgen via twitter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zijn r ook beelden van deze wedstrijd?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bien jouer les gars il y a que vous vous qui peut faire quelque chose pour le Suriname, vous êtes très ambitieux, rigueur, sérieux moi je vous encourage à continuer à travaillé, on attend la victoire pour le dernier match et la qualification au bout.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schande voor de Cubanen en ze waren 4de plaats in de concacaf u20 in 2013.maar ga zo door Suriname al is het tweede plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. SVB.big op,trainer kolf is niet mee gegaan en we winnen.die man zijn visie is achterhaald stap opTD.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fawaka Radj... komen er nog updates van de wedstrijd tegen Curacoa.... We volgen deze game graag ook vanuit Amsterdam..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Radj weet je welke site we kunnen voor live streaming

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Live video stream Suriname U-20 vs. Curacao U-20: http://www.ustream.tv/channel/wisports.

   Verwijderen
 8. de doelman was heeeeeeeeeeeeel erg slecht hadden ze geen betere

  BeantwoordenVerwijderen

Games