zaterdag 10 november 2012

U-20 selectie moet aan doelsaldo werken


De nationale U-20 selectie heeft vanavond als doel om een doelsaldo van -4 naar minimaal -1 te brengen. Na de wedstrijden in Groep A gisteravond heeft Suriname U-20 het vanavond in eigen handen om zich te plaatsen voor de CONCACAF U-20 Championship 2013 in Mexico. In Groep A is Curaçao (-1) als derde geëindigd met 3 punten.

Naast Suriname (foto: afgelopen donderdag tegen Jamaica) heeft ook Antigua & Barbuda, de tegenstander van vandaag, de mogelijkheid om nog door te gaan als beste nummer 3. Dat team heeft een iets beter vooruitzicht daar zij een doelsaldo van -3 hebben. Beide landen hebben nog 0 punten en een gelijkspel levert beide teams niets op.

Mocht Suriname bijvoorbeeld met 3-0 winnen en net als Curaçao met een doelsaldo van -1 eindigen gaat Suriname toch door. De U-20 selectie heeft dan meer gescoord dan Curaçao, dat 3 keer heeft gescoord en 4 tegen. Suriname U-20 heeft met één wedstrijd minder gespeeld, 1 keer gescoord en 5 tegen.

Het lijkt een taaie en open wedstrijd te gaan worden, daar Antigua & Barbuda het Jamaica al moeilijk wist te maken (1-0 verlies) en een verlies tegen Cuba (2-0) waar alle doelpunten in de laatste 10 minuten vielen.

De wedstrijd zal wederom in het East Stadium gespeeld worden om 19:00 uur Surinaamse tijd.

1 opmerking:

Games