vrijdag 27 juli 2012

WK ver weg voor Natio U-17 na verlies tegen T&T


De nationale U-17 selectie van Suriname heeft haar tweede WK-kwalificatiewedstrijd verloren. Tegen gastland Trinidad & Tobago werd met 3-1 verloren in het Ato Bolden stadion. De ruststand was 2-1.

In de 30ste minuut kwamen de 'Young Soca Warriors' op 1-0 voorsprong, nadat een schot van Kishun Seecharan van richting werd veranderd. In de 34ste minuut kwam Suriname langszij, toen verdediger Maurice Ford van T&T een voorzet vanuit links in eigen doel plaatste. Joel Khoen Khoen stond aan de basis van de tegentreffer.

Toch herstelde de Warriors zich snel en kwamen op een 2-1 voorsprong in de 39ste minuut (foto). Akeem Garcia scoorde in de rechterhoek van goalie Savio Proeger. Nauwelijks 3 minuten spelen in de tweede helft maakte Trinidad de wedstrijd af met de 3-1. Jabari Mitchell passeerde Proeger met een machtig schot.

In de andere wedstrijd in deze groep won Guyana met 13-0 van de British Virgin Islands (BVI). Na twee speeldagen staat Trinidad aan kop met 6 punten. Suriname en Guyana volgen met 3 punten. BVI heeft geen punten. Morgen speelt Suriname tegen BVI en Guyana tegen het gastland. De poulewinnaar gaat over naar het CONCACAF-kwalificatietoernooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games