vrijdag 25 mei 2012

Suriprofs/Natio start met sterkste 11 tegen Guyana

Vanavond wordt de PARBO Bier Cup 2012 voortgezet met de wedstrijd tussen Guyana en het mixteam van de nationale selectie van Suriname en de Suriprofs. Bondscoach Ricardo Winter vertelt dat er 3 tot 4 jongens uit Suriname in de basis zullen starten van het mixteam. "Het is de bedoeling dat gaandeweg de wedstrijd alle jongens de kans krijgen om te spelen. We gaan met het sterkste elftal van het mixteam starten", zegt Winter.

De sfeer binnen de selectie (foto: eerder deze week op de training) is goed. "De jongens zijn lekker samen, het kan alleen maar beter worden", zegt de bondscoach, die samen met Suriprofs-coach Dean Gorré de leiding zal hebben over Suriprofs/Natio. "Vandaag zullen we om de teamgeest te bevorderen, de hele dag samen optrekken naar de wedstrijd toe."

Over de wedstrijd tegen Guyana zegt Winter dat het een open wedstrijd wordt. Hij heeft de wedstrijd van Guyana tegen Vitesse gezien en zijn analyses gemaakt. "In de eerste helft probeerde Guyana zo min mogelijk doelpunten tegen zich te krijgen, daarom speelden ze terughoudend. In de tweede helft kwamen ze met hun normaal spel op het veld en toen zagen we echt het spel van ze. Ze hebben toch een goed team", vindt Winter.

De wedstrijd vanavond vangt aan om 20.00 uur in het André Kamperveen stadion. Woensdag won Vitesse met 4-2 van Guyana. Zondag wordt de PARBO Bier Cup 2012 afgesloten met de wedstrijd tussen Suriprofs/Natio en Vitesse om 18.00 uur.

De volgende spelers van de Suriprofs zitten bij de selectie: Sigourney Bandjar (RKC Waalwijk), Tjaronn Chery (ADO Den Haag), Kenji Gorré (Manchester United), Milano Koenders (NAC Breda), Calvin Mac-Intosch (Telstar), Rydell Poepon (De Graafschap), Touvarno Pinas (Maccabi Netanya), Sidney Schmeltz (Sparta Rotterdam), Stefano Seedorf (NAC Breda), Stanley Tailor (AGOVV Apeldoorn) en Rodney Ubbergen (Hibernians FC).

Van Natio komen de spelers Ronny Aloema, Giovanni Waal, Jurmey Vallei, Romano Stekkel, Romano Sordam en Romeo Jomena (allen van Robinhood), Giovanni Drenthe en Gary Sordjo (WBC), Jetro Fer (Excelsior) en Angero Renfrum (Voorwaarts).

3 opmerkingen:

 1. Suriprofs/natio verliest van B elftal van Guyana. BElachelijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dit zal altijd het resultaat zijn wanneer je een team probeert te vormen in 2 dagen. Vorig keer ook gebeurt en dit keer weer gebeurt. Een advies: Voortaan als de suriprof/natio selectie niet langer bijelkaar samen kunnen trainen gaarne geen wedstrijden spelen om ons team belachlijk te maken. De bedoeling van dit experiment is om mensen en beleidsmakkers te tonen hoe sterk we samen kunnen zijn, maar helaas nu tonen we het tegenovergestelde ook nog tegen een B-Team van Guyana. Belachelijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik mis Leiles,Olmberg,Leeflang, Emanuelson, Garden, Zebeda, Brondestein,Enthing enz.

   Verwijderen
 2. Ik keek naar de wedstrijd en vond de 6, de 7 en de 8 heel traag spelen.

  BeantwoordenVerwijderen

Games