woensdag 2 mei 2012

Spelers voor U-17 en U-20 selectie opgeroepen

Delano Baal en Imro Sleur, respectievelijk de hoofdtrainers van de nationale U-17 en U-20 selectie, hebben spelers opgeroepen voor een eerste training. Jeugdspelers van Leo Victor, Robinhood en Transvaal domineren de selecties. In verband met de wedstrijden in juli voor de CFU U-17 en U-20 Caribbean Cup 2012 zullen de selecties een aanvang maken met de trainingen. Deze wedstrijden gelden ook als WK-kwalificatiewedstrijden.

Beide selecties trainen afzonderlijk op 8 mei in het Franklin Essed stadion. De U-17 begint 16.30 uur en eindigt om 18.00 uur en de U-20 begint om 18.00 uur.

Suriname U-17 is voor de voorrondes van de Caribbean Football Union (CFU) ingedeeld in Groep 4 met Trinidad & Tobago, British Virgin Islands en Guyana. Trinidad & Tobago zal de poulewedstrijden organiseren van 3 t/m 10 juli. De groepswinnaars en de beste nummer twee van intotaal vijf poules gaan naar de volgende ronde.

Suriname U-20 zal het van 23 t/m 31 juli opnemen in de eerste ronde tegen St. Vincent & the Grenadines, Trinidad & Tobago en Guyana. St. Vincent & the Grenadines zal als gastland de overige teams ontvangen voor de te spelen wedstrijden. De groepswinnaars van de vier groepen gaan door naar de Caribische finale ronde, waarvoor Jamaica zich als organiserend land automatisch heeft geplaatst. Daarnaast is er nog één plaats over in de eindpoule voor de beste nummer twee.

Voor zowel het U-17 en U-20 CFU-toernooi geldt dat uiteindelijk de beste vier teams zich plaatsen voor het CONCACAF-toernooi.

De U-17 spelers die tot de selectie behoren:
Gelton Alphons, Judah Burgrust, Nazario Doesburg, Giovanni Mohamedradja, Selassie Zandveld (Leo Victor), Xaverio Kasto, Jorgino Overman (Puwanani), Alfarho Sabajo, Djurandy Sabajo, Fabian Toemere (SC Ephraim), Moreno Asoman (Real Bergi),Jofrendi Gainsa (Inter Moengotapoe), Raynel Johnson (Voorwaarts), Donnegy Fer, Sorencio Juliaans, Joel Khoen Khoen, Anfernee Kleberg, Jamall Pocorni, Romano van der Loo (Transvaal), Davey Amatrais, Timothy Clenem, Ayad Godliep, Randell Hardjopawiro, Roche Rosebel en Siverino Satiman (Robinhood).

Deze spelers moeten op zaterdag 5 mei 2012 om 09.30 uur met begeleiding van hun ouders aanwezig zijn in het EML complex voor een bespreking met de technische staf.

De U-20 spelers die tot de selectie behoren:
Percy de Baas, Raynel Gambier, Saverio Gazon, Conswello Gregor, Ivanildo Misidjan, Albert Nibte, Sersinio Profijt (Leo Victor), Arsinio Poina (Randjiet Boys), Giovanni de la Fuente (Santos Nickerie), Lukas Jafai (Inter Moengotapoe), Silvion Bijlhout (Takdier Boys), Julian Haltman (Tammenga), Stef Krimbo (The Brothers), Sergio Aalse, Viola Bodji, Shaquille Grant (Voorwaarts), Bruce Diporedjo, Roxey Fer, Rochee Sahit, Ridgeano Kamp, Okino Wens (Robinhood), Dimitrie Apai, Chagamire Boldewijn, Niven Bundel, Miquel Darson, Serginio Eduard, Celten Ost, Delano Stella (Transvaal).

De U-20 spelers moeten op donderdag 3 mei 2012 om 18.00 uur aanwezig zijn in het EML complex voor een bespreking met de technische staf.

De bespreking waarbij de ouders erbij zullen zijn acht de staf nodig, aangezien de meeste spelers, indien zij geselecteerd zijn, in die periode zullen zitten met schoolverplichtingen. De technische staf wil in verband hiermee een speciale regeling treffen voor de spelers.

1 opmerking:

  1. ma waarom niet wat oudere en ervare jongens en ik denk niet dat de u 17 een vuist maakt tegen Trinidad & Tabago en zulleen echt geluk moeten hebben om met deze u 15 jongens de de volgende ronden te halen

    BeantwoordenVerwijderen

Games