vrijdag 30 maart 2012

Sleur en Baal kandidaten voor bondscoachschap


De Surinaamse Voetbalbond (SVB) voert al enige tijd gesprekken met kandidaat bondscoaches. Met Imro Sleur en Delano Baal (foto: in het midden, met links Ricardo Winter) zijn de gesprekken in een vergevorderd stadium. Wel zijn er nog meer kandidaten, zegt penningmeester Waldo Gobardhan van de moederorganisatie.

Beide trainers hebben eerder gewerkt met technisch directeur Kenneth Jaliens. Sleur was tijdens de kwalificatiereeks voor het WK 2010 in Zuid-Afrika assistent van Jaliens. Baal was de laatste assistent van Jaliens tijdens de WK-kwalificatie 2014. Ook tijdens het bondscoachshap van Ricardo Winter fungeerde Baal als assistent.

Winter wordt ook genoemd als een van de kandidaten voor het bondscoachschap. De SVB heeft het geruime tijd zonder een nationale trainer moeten doen, nadat Kenneth Jaliens niet verder kon vanwege zijn nieuwe functie. Of de keuze op Sleur zal vallen moet de praktijk uitwijzen. De voetbaltrainer heeft naar verluidt geld tegoed bij de SVB, die nog steeds niet over de brug komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games