woensdag 4 januari 2012

Marketing manager moet SVB uit schulden helpen


Een marketingmanager moet de Surinaamse Voetbalbond (SVB) uit zijn financiële dip helpen. De voetbalorganisatie sloot 2011 in het rood af en moet die tegenslag dit jaar bovenop komen. Penningmeester Waldo Gobardhan (foto) zegt dat het bestuur al enkele kandidaten op het oog zijn, maar wil geen namen noemen.

De nieuwe functionaris, die kantoor zal houden in het gerenoveerde bondsgebouw, zal ideeën moeten bedenken om geld te genereren. "Hij zal naar buiten moeten kijken en niet alleen focussen op de lokale competitie", stelt Gobardhan.

De penningmeester geeft aan dat er gewerkt wordt aan het afronden van een financieel plan. "We zijn bezig met een programma waarin staat wat wij willen doen voor het seizoen 2012/2013." Volgens Gobardhan is er veel geld nodig. De jaarlijkse fondsen van onder meer de Fifa (250.000 US dollar), Digicel-sponsoring (60.000 US dollar) en Suribet (360.000 Surinaamse dollar) zijn niet voldoende gezien de vele uitgaven.

Ondanks alles verwacht Gobardhan een goed financieel jaar. "We zullen dit jaar wel overbruggen, omdat we weinig internationale verplichtingen hebben." De SVB is verder in onderhandeling met Parbo Bierbrouwerij om eventueel een sponsoringsdeal te sluiten. "We hopen zo de inkomsten te verhogen, dit jaar goed af te sluiten om vervolgens 2013 goed te starten." De deal met Parbo is nog niet concreet, maar na een positieve reactie op een verzoek van de SVB, zijn de gesprekken gestart.

4 opmerkingen:

 1. 2012 is pas 5dagen oud en jullie willen al aan 2013 denken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahahaha Columbus, nupas komt men tot de ontdekking dat er een Marketing manager nodig is! Ra ra wanneer zal svb tot ontdekking komen over de andere belangrijke zaken dat ook op dit forum breed besproken is. Met dit SVB bestuur, is het gewoon water naar zee dragen. Geen geld om boete te betalen, men is blij dat er in 2012 weinig meetmomenten zijn van de selecties dus geld besparing haha. Stelletje grapenmakkers bijelkaar, lijkt op een kermis organisatie in Suriname, dat is zelfs nog profesioneler en serieuzer dan de SVB organisatie! HAPPY NEW YEAR!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een sukkels
  Ik vraag me af wat voor hoge kosten ze hebben (er lopen mensen rond met diepe en grote broekzakken)
  Een financiële plan maken ze kunnen niet eens een normale trainingsplan opzetten voor het nationale team
  Stelletje domme sukkels

  BeantwoordenVerwijderen

Games