donderdag 24 november 2011

U-23 team goed voorbereid voor eerste wedstrijd


De Olympische U-23 voetbalselectie van Suriname, die momenteel op St. Kitts & Nevis zit voor het afwerken van de tweede Olympische kwalificatieronde voor Caribische landen, is na een lange reis aangekomen (foto). Gisteren had de 19 spelers tellende selectie de gelegenheid een uur te trainen in het stadion waar er vandaag gespeeld zal worden tegen het gastland.

Assistent-coach Roberto Gödeken mocht gisteren een kijkje nemen bij de training van het gastland waartegen de selectie vandaag om 21.00 uur Surinaamse tijd, moet uitkomen. "De mogelijkheid bestond om de jongens van het gastland in actie te zien. Hierdoor kan Suriname ook gerichter gaan voetballen", geeft Gödeken aan.

Gisterochtend werd door de voetbalbond in St. Kitt & Nevis een persconferentie gehouden. Waaraan de vier landen uit de poule hebben geparticipeerd. Voor Suriname waren aanwezig hoofdcoach Harold Deyl met zijn assistent, captain Fabian van Dijck en de teambegeleider Ricardo Peneux. Er is onder meer een uiteenzetting gegeven over het traject dat de selectie heeft bewandeld.

Naast het gastland zullen vandaag ook Cuba en Trinidad & Tobago in actie komen. "Zij spelen de eerste wedstrijd en dan kunnen wij ze ook evalueren om zo onze strategie te bepalen", meet de assistent-coach. Voorts was er ook een 'technical meeting' met de deelnemende landen. "De jongens zijn in topvorm, dus niets te klagen", geeft Gödeken aan.

De delegatie van 25 man onder leiding van Arnold Bilkerdijk is via Trinidad, Barbados en Antigua het gastland binnengekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games