vrijdag 11 november 2011

Olympische selectie compleet na WK-kwalificatie


De nationale U-23 selectie (foto: in augustus tegen Cayman Islands) wordt op scherp gehouden, hoewel een groot deel van de U-23 spelers ook in de nationale seniorenselectie zitten. "Er wordt nu gewoon de laatste hand gelegd om een goede voorbereiding te hebben op St. Kitts & Nevis", zegt assistent-trainer Roberto Gödeken.

"We trainen gewoon met jongens die geen deel uitmaken van de seniorenselectie. Na de laatste WK-kwalificatiewedstrijd tegen El Salvador sluiten deze jongens zich gewoon aan bij de U-23 selectie. Daarna vertrekken we naar een trainingskamp met de gehele selectie om als team voor te bereiden op de laatste kwalificatie horde in de CFU- ronde voor de Olympische Spelen. We vertrekken op 22 november richting St. Kitts & Nevis", zegt Gödeken.

Suriname speelt haar eerste wedstrijd op 24 november tegen gastland St. Kitts & Nevis. "Over het spel van St. Kitts & Nevis hebben we nu geen informatie. Maar twee jaren terug speelde onze U-20 selectie wel tegen de U-20 van St. Kitts & Nevis. Toen deed St. Kitts & Nevis het meer op de counter. Als we van deze informatie moeten uitgaan, dan moet er niet veel veranderd zijn aan het spelsysteem van hen", zegt de assistent van hoofdcoach Harold Deyl.

Twee dagen later spelen we tegen Cuba, waarover we niets weten. De laatste wedstrijd van Suriname is op 28 november tegen Trinidad & Tobago. We weten alleen iets over hun U-20 selectie. We zullen de komende dagen op zoek gaan naar meer informatie", aldus Gödeken.

1 opmerking:

  1. Hopelijk dat de WK kwalificatie wedstrijden dit team sterker heeft gemaakt. Een verlies in dit toernooi, zal heel onsmakelijk zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Games