vrijdag 18 november 2011

Giovanni Alleyne opgenomen in U-23 selectie


De technische staf van de nationale U-23 selectie heeft besloten om de 21-jarige Giovanni Alleyne (foto: rechts, met Emilio Limon) een tweede kans te geven. Hij was tijdens de thuiswedstrijd tegen El Salvador in WK-kwalificatieverband niet komen opdagen. Hij was zonder enig reden te melden aan de nationale selectie weggebleven. Hij heeft nu zijn fout ingezien, en biedt zijn verontschuldigen aan het Surinaamse volk dat hij zo heeft gehandeld. "Ik zal het niet meer doen", zegt Alleyne.

Assistent trainer Roberto Gödeken van de U-23 selectie zegt dat iedereen een tweede kans moet krijgen. Alleyne heeft voor de technische staf zijn verontschuldigen aangeboden. En wij hebben dat ook geaccepteerd. Alleyne trainde gisteren normaal mee met de U-23 selectie.

De U-23 selectie zit volop in voorbereiding voor de CFU finaleronde voor Olympische kwalificatie. De selectie zal eind november vertrekken richting St. Kitts & Nevis. Suriname zit samen met St. Kitts & Nevis, Cuba en Trinidad & Tobago in een poule. Suriname speelt zijn eerste wedstrijd tegen St. Kitts & Nevis op 25 november. Twee dagen later spelen ze tegen Cuba, en de laatste wedstrijd is op 29 november tegen Trinidad & Tobago.

2 opmerkingen:

  1. Dit is poppenkast. Eerst hou je de teugels strak bij de A-selectie en nu plotseling kijkt men weer ddor de vingers.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klopt eltoro dit is poppekast van 1ste klasse.
    gewoon korte metten maken.
    wie niet wilt gewoon de deur wijzen.

    BeantwoordenVerwijderen

Games