zaterdag 30 oktober 2010

Suriname wint met 4-2 van Bonaire


De nationale voetbalselectie van Suriname heeft zich gisteravond (foto) op Curaçao geplaatst voor de finalewedstrijd in het ABCS toernooi. Natio won van Bonaire met 4-2 na een ruststand van 2-0. Naldo Kwassie scoorde reeds na 13 minuten en Stefano Rijssel tilde de stand naar 2-0 (39ste minuut). In de 63ste minuut vond Kwassie nogmaals het net (3-0).

Bonaire scoorde daarna uit een strafschop en een kopbal. Even leek het erop alsof Suriname de ruime voorsprong uit handen zou geven toen Gregory Rigters in de slotfase het vonnis voltrok (4-2).

Bij de andere wesdstrijd in het toernooi wist Curaçao met 3-0 te winnen van Aruba. Door deze uitslag zal Suriname zondag tegen Curaçao spelen om de toernooiwinst en 6000 US dollar. De nummer twee zal 3000 US dollar opstrijken terwijl de nummers drie en vier respectievelijk 2000 en 1000 dollar ontvangen.

Aruba en Bonaire spelen zondag om twee uur ‘s middags (plaatselijke tijd) tegen elkaar om de derde plek, terwijl Curaçao en Suriname om vier uur de finale spelen.

1 opmerking:

  1. Hmm..ze had t wat moeilijk tegen Bonaire??

    That should tell you something

    BeantwoordenVerwijderen

Games