woensdag 17 februari 2010

Caribbean Championship ’10 mogelijk verplaatst

De start van de Digicel Caribbean Championship 2010 dat voor volgende maand was gepland, wordt mogelijk verplaatst. Na contact te hebben gehad met Digicel, de hoofdsponsor, over de loting van het Caribische toernooi kregen we te horen dat deze verplaatst wordt naar later dit jaar.

We hadden contact met Karl Donnelly (Group Head of Sponsorship) van Digicel. Hij geeft aan dat het tijdstip en format van de Digicel Caribbean Championship momenteel wordt besproken met de CFU (Caribbean Football Union).

Welke gevolgen dit heeft voor de Surinaamse voetbalselectie is nog onbekend. Natio kreeg onlangs een nieuwe bondscoach, waarna de voorbereiding in gang is gezet. Momenteel vinden er twee trainingen per week plaats, onder leiding van bondscoach Kees Zwamborn. De bondscoach heeft een overeenkomst met Surinaamse Voetbalbond voor twee maanden.

Volgende week van donderdag 25 februari tot en met 28 februari wordt in Trinidad het CFU Congres gehouden. Verwacht wordt dat op dit congres het definitieve format wordt gepresenteerd en de loting plaatsvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games