dinsdag 23 februari 2010

Bondscoach Zwamborn terug naar Nederland

Bondscoach Cornelis ‘Kees’ Zwamborn (foto) is conform zijn afspraak met de leiding van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) naar Nederland teruggekeerd. Hij gaat in Nederland zijn familie bezoeken. Zwamborn moet in de eerste week van maart terug zijn in Suriname. De trainingen van de nationale voetbalselectie vinden tijdens zijn afwezigheid normaal voortgang. De assistenten Ricardo Winter en Kenneth Jaliens hebben dan de regie in handen.

De begeleidingscommissie van Natio bevestigd dat er intussen drie spelers, van de in totaal dertig spelers,zijn afgevallen in de voorbereiding op de Caribbean Championship. In opdracht van Zwamborn is Murwin Wee Wee van Leo Victor van de spelerslijst gehaald. De middenvelder liep begin van het seizoen een beenbreuk op en is nog niet helemaal hersteld.

Ook door de namen van verdedigers Mitchell Misiedjan van Jai Hanuman en Ruben Starke van Transvaal is er een streep gehaald. Misiedjan, heeft nooit de trainingen van Natio bezocht. Starke, is sinds december niet meer bij Transvaal komen opdagen. Om die reden kwam hij niet in de plannen voor van de Bondscoach.

De begeleidingscommissie zegt dat de trainingen nu goed worden bezocht. In gevallen van overmacht wordt tijdig en correct afgemeld door de spelers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Games